Zlatica Gregorová Správy

V Šali už fičí wifi: Miesta, kde sa pripojíte zdarma, FOTO

Používať internet aj v inom prostredí, ako je domov či pracovisko, dnes nie je problém. To, čo bolo pred rokmi snom, je skutočnosťou aj v Šali.

Ilustračný obrázok k článku V Šali už fičí wifi: Miesta, kde sa pripojíte zdarma, FOTO
8
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa

Časť mesta už fičí na wifi. Aby však občania aj návštevníci presne vedeli, kde sa bezplatne môžu napojiť na internet, radnica tieto miesta označila nálepkami.

Wifi pre teba

Mesto Šaľa sa ešte vlani zapojilo do výzvy Wifi pre teba, aby občanom umožnilo využívať bezdrôtový internet priamo v uliciach mesta. Po zisku dotácie dalo umiestniť prístupové body, ktoré sa dajú plne využívať.

Nálepky

V týchto dňoch sme pre obyvateľov a návštevníkov, nalepili na dostupných miestach v Šali nálepky, ktoré znázorňujú, v ktorých častiach sa nachádza bezplatná wifi zóna. Okrem toho označujú aj názov siete a heslo, aby ste sa na bezplatnú sieť mohli prihlásiť čo najrýchlejšie," uviedla hovorkyňa Mesta Šaľa Dajana Hanesová.

„Surfujte“ zdarma

Podľa slov hovorkyne, každý záujemca sa do siete môže pripojiť úplne zdarma. Bezplatná wifi zóna sa začína v okolí mestského úradu a pokračuje smerom na pešiu zónu až po pobočku VÚB banky. V opačnom smere je dostupná až ku kostolu.

Názov siete : mestosala

Heslo: salafree

V Šali fičí WIFI: TOTO sú miesta, kde sa pripojíte zdarma, FOTO
8
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM