Zlatica Gregorová Samospráva

V Šali opravia priecestie v auguste: Veľká rekonštrukcia ho čaká budúci rok

Ak cestujete zo Šale na Diakovce, prechádzate priecestím. Keďže je denne plne využívané osobnou aj nákladnou dopravou je potrebné dať ho do poriadku.

Ilustračný obrázok k článku V Šali opravia priecestie v auguste: Veľká rekonštrukcia ho čaká budúci rok
Zdroj: Mesto Šaľa

Podľa najnovších informácií sa prejazd cez koľajnice stane miestom opráv a to ešte v letnom termíne. Prejazd zo Šale v smere na Diakovce majú Železnice Slovenskej republiky v pláne opraviť v auguste 2018. Kompletnú rekonštrukciu by chceli urobiť v priebehu budúceho roka.

Augustová oprava

„V stredu 27. júna 2018 sa na stav priecestia na Diakovskej ulici boli pozrieť kompetentní. Zástupcovia Železníc SR priecestie opravia počas augusta tohto roka. Dobrou správou je, že železnice chystajú aj komplexnú rekonštrukciu priecestia. Podľa ich vyjadrenia sa bude rekonštrukcia realizovať v budúcom roku. Vodiči by sa mali dočkať kompletnej výmeny priecestia, teda aj výhybky a koľají,“ skonštatovala hovorkyňa Mesta Šaľa Erika Kollerová.

Dočasné obmedzenia

Počas augustových opravných prác budú na železničnom priecestí aj uzávierky. Doprava bude teda o dočasne obmedzená. O presnom termíne bude šalianska radnica občanov včas informovať.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM