Zlatica Gregorová Samospráva

V Kráľovej nad Váhom pribudne zberný dvor: Budú vyberať naj ponuku

Ďalšej šalianskej obci záleží na životnom prostredí. Bez odpadu budú mať jej obyvatelia svoje okolie tip - top.

Ilustračný obrázok k článku V Kráľovej nad Váhom pribudne zberný dvor: Budú vyberať naj ponuku
Zdroj: TASR

Kompetentní v obci sa rozhodli vybudovať zberný dvor. Tu budú môcť obyvatelia odvážať všetko, čo už ďalej nevyužijú a čo najúčelnejšie ho vytriediť. Najskôr však obec ponúka záujemcom zhotovenie projektu, ktorý bude podkladom pre jeho výstavbu. Zákazka „Vypracovanie projektovej dokumentácie v rozsahu pre stavebné konanie v rozpracovanosti pre realizáciu stavby na akciu – Podpora aktivít triedeného zberu komunálneho odpadu – Zberný dvor Kráľová nad Váhom,“ je už zverejnená na stránke obce.

Stavba aj s prípojkami

V rámci Výzvy sa očakáva predloženie cenovej ponuky. Ako obec zverejnila, súčasťou projektovej dokumentácie by malo byť všetko od „A po Z“, čo znamená „situačné osadenie stavby s napojením na infraštruktúru / rozvody, prípojky médií, dopravné riešenie/, posúdenie vplyvov na životné prostredie ako aj projekt požiarnej ochrany.“

Už len pár dní

Predpokladaná hodnota projektu je 4500 eur bez DPH. Výstavbu chce obec financovať z vlastných prostriedkov. O tom, kto vybuduje zberný dvor, rozhodne najnižšia ponúknutá cena. Na predloženie celej dokumentácie má záujemca čas do 31. januára 2018 do 12.00 hod. Ponuky môžete zasielať elektronicky na vadkertiova@kralovanadvahom.sk alebo osobne do OcÚ v Kráľovej nad Váhom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM