Zlatica Gregorová Hádzaná

Ulovili juniorského reprezentanta: Filip Šátek posilní hádzanárov Šale

Počas letnej prestávky sa chlapci z hádzanárskeho tímu Šale regenerujú, ale i trénujú na novú sezónu. Na programe sú aj rôzne medziklubové presuny.

Ilustračný obrázok k článku Ulovili juniorského reprezentanta: Filip Šátek posilní hádzanárov Šale
Zdroj: Milan Pospiš

Šalianske družstvo HKM v novej sezóne podporia mená i Stanislav Pliasun, Ivan Tymoshchuk, Gabriel Hricišon, Andrej Petro. Okrem nich do tímu prichádza aj juniorský reprezentant Filip Šátek.

Juniorský reprezentant

Sezóna 2018/ 2019 bude novou i pre iba devätnásťročného hádzanára Filipa Šáteka z Nových Zámkov. Skoro dvojmetrový hráč okrem svojho rodiska pôsobil aj v ŠKP Bratislava.

Ľavá spojka, ľavé krídlo

Nová posila šalianskych hádzanárov má na svojom konte vyše päťdesiatku gólov za vlaňajšiu sezónu. „V minulej sezóne zaznamenal v drese Nových Zámkov 55 gólov v 27 extraligových zápasoch, kde nastupoval na poste ľavej spojky a ľavého krídla. Je súčasťou juniorskej reprezentácie Slovenska a v roku 2016 sa predstavil v drese Slovenska aj na ME v Chorvátsku v kategórii U18,“ informuje klubový web HKM.

K ďalším Filipovým úspechom patria aj dva majstrovské tituly v kategórii staršieho dorastu s ŠKP Bratislava v sezónach 2014/15 a 2015/16.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM