Zlatica Gregorová Správy

Trnovecké deti pozývajú do školy: Deň otvorených dverí aj pre rodičov

Nahliadnuť v bežný deň do žiackych priestorov sa nepodarí hocikomu. Na návštevy však existujú špeciálne dni, kedy tam vítajú verejnosť.

Ilustračný obrázok k článku Trnovecké deti pozývajú do školy: Deň otvorených dverí aj pre rodičov
6
Galéria
Zdroj: TASR

ZŠ s MŠ v Trnovci nad Váhom využíva moderné metódy ako je využitie Informačno – komunikačné technológie, výučbu cudzích jazykov, veľké možnosti športovania aj širokú ponuku záujmových krúžkov.

Deň otvorených dverí

Pre rodičov a budúcich prvákov pripravil kolektív základnej školy Deň otvorených dverí. Podujatie sa bude konať 29. marca 2019 od 10.00 hod. v priestoroch základnej školy. Dôkladne si poobzerať vnútrajšok budovy a dozvedieť sa všetko potrebné je dobrým základom k tomu, aby sa budúci prvák cítil na vyučovaní príjemne. Počas tohto dňa tak nebudú mať rodičia možnosť uvidieť iba školu, ale aj zúčastniť sa vyučovacej hodiny so žiakmi prvého ročníka.

Aprílový zápis

Ponuka návštevy v trnoveckej vzdelávacej inštitúcii nie je náhodná. Je akosi predprípravou pred Zápisom do 1. ročníka ZŠ na školský rok 2019/ 2020. Ten sa bude konať 9. – 10. apríla 2019 od 14.00 do 16.00 hod. taktiež v budove školy. Ako informujú zo ZŠ v Trnovci nad Váhom, na zápis je potrebné priniesť rodný list dieťaťa ako aj platný preukaz totožnosti zákonného zástupcu žiaka.

Vo FOTOGALÉRII si môžete pozrieť zábery z marcového zimného lúčenia šalianskych detí s Morenou.

Foto: ilustračné

Šalianski škôlkari sa venovali zvykom: Morenu hodili do Váhu, FOTO
6
Galéria
Zdroj: MŠ Hollého, Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM