Zlatica Gregorová Futbal

Treťoligový šaliansky klub so zmenami: Sezónu odštartujú s novým trénerom

Prichádza aktualita zo zeleného trávnika. Po dočasnom trénerovi Mariánovi Ďatkovi je stolička opäť prázdna, kto ho nahradí?

Ilustračný obrázok k článku Treťoligový šaliansky klub so zmenami: Sezónu odštartujú s novým trénerom
36
Galéria
Zdroj: TASR

Futbalistov z FK Slovan Duslo Šaľa trénoval od júla 2018 známy rodák zo Sládkovičova Ladislav Molnár. I keď veril, že sa mu spoločne so zverencami podarí zvýšiť úroveň hry a postúpia v bojoch, napokon sa jeho predpoklady nenaplnili. Nepriaznivé výsledky treťoligového šalianskeho klubu tak podmienili ukončenie jeho spolupráce s vedením klubu.

Dočasný tréner

Hráči tak dostali nového trénera. Stal sa ním Marián Ďatko, ktorý bol aktívnym hráčom a pôsobil aj ako asistent trénera. Venoval sa aj šalianskej mládeži. Ladislava Molnára po jeho odchode dočasne zastúpil. Ako nás na jar informoval prezident FK Slovan Duslo Šaľa Marián Krištof, medzičasom pracovali na výbere nového trénera, ktorý by viedol tím od novej sezóny.

Marián Ďatko, podľa dostupných informácií, ukončil svoje dočasné pôsobenie. Nás zaujímalo, či už vedenie šalianskeho klubu vybralo nového trénera treťoligového FK Slovan Duslo Šaľa.

Koniec zmluvy

„Trénerovi skončila 15. júna 2019 pracovná zmluva. Novy tréner nastúpi 2. júla 2019, kedy sa začne príprava na sezónu 2019/2020. Potom bude aj oficiálne predstavený,“ uviedol pre náš portál Marián Krištof.

Pozrite si zábery z vlaňajšieho futbalového tábora v Šali.

Foto: ilustračné

Letné prázdniny trávia hravo: Malí Šaľania navštevujú futbalový tábor, FOTO
36
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM