Zlatica Gregorová Kultúra

Tiptopáci núkajú zábavu: Viete, čo nachystali v lete?

Žiakom začnú dvojmesačné prázdniny. Voľno si vychutnajú na výletoch, či rodinných dovolenkách ale môžu aj zájsť do Centra voľného času.

Ilustračný obrázok k článku Tiptopáci núkajú zábavu: Viete, čo nachystali v lete?
Zdroj: TASR

Osemtýžňový voľný čas je okrem leňošenia potrebné aj niečím zmyselným vyplniť. O to sa starajú aj pracovníci Centra voľného času Tip – Top v Šali v rámci letných aktivít. Opäť pripravili podujatia na júl aj august. Pozrite sa, čo všetko môžete zažiť v jednotlivých týždenných intervaloch.

Varenie aj olympiáda

Tiptopácke prázdniny sa začnú už 9. júla 2018. Počas turnusu Šikovní kuchári sa budú zaoberať varením a prípravou jednoduchých špecialít. Nimi potom môžu potešiť doma svojich súrodencov, či rodičov.

V týždni od 16.- do 20. júla 2018 zažijú decká Týždeň v pohybe. Čakať na nich bude množstvo športových hier a zábavy. Onedlho potom, v termíne od 23. do 27. júla 2018, na účastníkov denných aktivít bude čakať U nás taká obyčaj.

V čase od 30. júla do 3. augusta 2018 si dosýta užijete Olympijské hry. Ako nás informovali pracovníci z CVČ Šaľa, každý deň bude plný rôznych hier a disciplín, ktoré bude potrebné splniť. Čakať bude na vás i odmena.

Na prázdninujúcich bude čakať ešte niekoľko zaujímavých aktivít. Týždňové pásmo Z krajiny do krajiny sa začne od 6. augusta a potrvá do 10. augusta 2018, v termíne od 13. do 17. augusta 2018 to bude týždeň venovaný pohybu, zdravému životnému štýlu a rôznym hrám Buď fit!. Záver prázdniny vyplní rozprávkové pásmo Kde bolo, tam bolo a to od 20. do 24. augusta 2018.

Do 1. júna

Všetko, čo budete potrebovať vedieť o týchto letných aktivitách, sa dozviete priamo od pracovníkov Centra voľného času v Šali. Prihlásiť sa musíte najneskôr do 1. júna 2018.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM