Zlatica Gregorová Kultúra

Súťaž o naj záhradku v Trnovci nad Váhom: Hlasovanie je spustené!

Inšpirovať obyvateľov k zlepšeniu svojho okolia i dediny sa rozhodli neďaleko Šale. Vlani tam prišli so zaujímavým nápadom.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o naj záhradku v Trnovci nad Váhom: Hlasovanie je spustené!
Foto: Zlatica Gregorová

Zapojiť sa môže ktokoľvek, kto si skrášľuje svoju záhradu alebo predzáhradku a rád sa s ňou pochváli ostatným spoluobčanom. A nielen to.

Ocenení

Tým, že sa sa zapojí viacero jednotlivcov, dedina získa krajší vzhľad a súťažiaci môžu okrem príjemného pocitu z dobre vykonanej práce získať aj parádne ceny.

Od jari do leta

Po vlaňajšej premiére súťaže v naj výzdobe svojho domu atraktívna jarno – letná súťaž pokračuje i tento rok. Jej usporiadateľom je Obec Trnovec nad Váhom v spolupráci s Komisiou školstva, mládeže a kultúry pri OZ. Dedinčania sa mohli do súťaže zapojiť so svojimi fotografiami a teraz už nasleduje samotné hlasovanie.

Aktuálne je už v hre 24 fotozáberov predzáhradiek a záhradiek. „Svojimi hlasmi môžete pomôcť k víťazstvu niektorému z nich, stačí, ak dáte svoj LIKE tej fotografii, ktorá je podľa vášho názoru najkrajšia. Hlasovať môžete do 31. augusta, tak neváhajte, podporte našich súťažiacich,“ informujú organizátori.

Septembrový víťaz

Súťažné fotografie nájdete na sociálnej sieti obce. Víťaza vyhlásia a odmenia na podujatí Rozlúčka s letom v septembri tohto roka.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM