Zlatica Gregorová Kultúra

Šalianske mamy prídu s úspešným podujatím: Október načnú rodinným festivalom

Vlani členky Materského centra Mamy mamám zo Šale zorganizovali premiérový festival Rodina s láskou. Získali podporu a pokračujú ďalej.

Ilustračný obrázok k článku Šalianske mamy prídu s úspešným podujatím: Október načnú rodinným festivalom
Foto: Zlatica Gregorová

Po prvotnom úspechu členky materského centra ešte netušili, či sa im podarí zabezpečiť aj ďalší ročník, tajne však dúfali, že to vyjde. Nakoniec sa im aj v tomto roku podarilo získať aj podporu mesta a tak pokračujú v tom, čo začali a u ľudí našlo pozitívnu odozvu.

Rodina s láskou

Spoločenské podujatie Rodina s láskou s podtitulom Zjedli sme dúhu je prvotne určená rodinám s deťmi, avšak pokojne sa jej môžu zúčastniť aj jednotlivci. Všetko vypukne 6. októbra 2018 o 10.00 hod. Počas festivalu stretnete členky Materského centra Mamy mamám zo Šale aj mnoho ďalších zaujímavých ľudí.

Návštevníkov čakajú v priestoroch Kultúrneho domu v Šali. Počas podujatia budete mať možnosť zapojiť seba a deti do rozmanitých aktivít ako napr.. muzikofiletika, monte hračkáreň, vyrobíte si kvietkované čelenky do vlasov a ak budete chcieť, vyskúšate si svoju zručnosť v tvorivých dielňach pre deti a dospelých.

Čokopríbeh aj sokoliar

Návštevníkom sa predstaví aj sokoliar Tomáš. Čaká na vás aj Čokopríbeh a počas festivalu opäť nájdete čitáreň. Aby sa zabavili aj najmenší, v čase od 11.00 hod. prítomných zabaví Dúhový autobus a o 16.00 hod. to bude Kapitán Kotvička v divadelných predstaveniach. V prvý októbrový víkend tak budú mať Šaľania o zábavu postarané.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM