Zlatica Gregorová Samospráva

Šalianske cesty budú bez jám: Výtlky zaceľuje miestna firma

Mesto má vo svojom vlastníctve cesty aj chodníky, o ktoré by sa malo náležite starať. Ďalšie majú dve cestárske inštitúcie.

Ilustračný obrázok k článku Šalianske cesty budú bez jám:  Výtlky zaceľuje miestna firma
6
Galéria
Zdroj: TASR

Šalianske komunikácie majú v správe pracovníci Slovenskej správy ciest a Regionálnej správy a údržby ciest (RSÚC NR) Nitra.

RSÚC Nitra len nedávno zacelila hlboké diery na šalianskom moste, aby sa po ňom dalo prechádzať. O miestne komunikácie sa pre zmenu stará mesto a preto aj nedávno vyberalo z najvhodnejších dodávateľov prác v rámci zákazky "Opravy výtlkov na miestnych komunikáciách v meste Šaľa“, zverejnenej na sala.sk.

Traja záujemcovia

Podľa informácií mesta záujem prejavili tri spoločnosti, ktoré by sa radi pustili do boja s deravými cestami. Keďže ide o objem prác s vyššou finančnou čiastkou, o schválení dohody s víťazom verejnej súťaže rozhoduje mestské zastupiteľstvo. To návrh podporilo. Predpokladaná suma za vykonanie prác bola stanovená na 40 000 eur bez DPH.

Vyhrali miestni

Úspešným uchádzačom je miestna firma, ktorá prišla s najvýhodnejšou ponukou. Zacelenie výtlkov v meste realizuje za 42 094,56 eur s DPH.

Pozrite si aj priložené zábery z nedávnej rekonštrukcie Hornej ulice v Šali.

Foto: ilustračné

Oprava Hornej ulice v Šali pokračuje: Radnica opravuje i výtlky, FOTO
6
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM