Zlatica Gregorová Rôzne

Prichádza prvý februárový víkend: Potešte sa folklórom aj športom

Opäť sa nám ochladilo a to je možnosť opäť využiť šaliansky ľad. Ak vám srdce piští po kultúre, na svoje si prídete pri návšteve galaprogramu.

Ilustračný obrázok k článku Prichádza prvý februárový víkend: Potešte sa folklórom aj športom
Foto: Zlatica Gregorová

Počas voľných dní nebude chýbať ani zápas domácich hádzanárok, či kinohity.

KULTÚRA

2. február 2018 20.00 hod., DK Šaľa

3. Reprezentačný ples policajných a záchranných zložiek okresu Šaľa

Slávnostné podujatie sa bude konať  priestoroch Domu kultúry v Šali s prezentáciou od 19.00 hod. a začiatkom plesu o 20.00 hod. Moderátorkou bude Milena Minichová. O prí­jemnú atmosféru sa postarajú Vertigi – Human Light – Lightshow, Tanečná skupina VIVA, hudobná skupina The Beatle Heart´s Club a skupina TOP, ktorá bude hostí sprevádzať celým večerom.

3. február 2018 18.00 hod., DK Šaľa

ŠALIANSKE OBYČAJE II.

Galaprogram je reprízou pôvodných vystúpení, ktorý bude tentoraz obohatený o ďalšie prekvapenia. V priestoroch šalianskeho kultúrneho domu si môžete vychutnať vystúpenie Fol­klórneho súboru Šaľan a Detského folklórneho súboru Šaľanček. Hosťami budú členovia folklórneho súboru Zobor z Nitry.

ŠPORT

február 2018 , 18.00 hod. , Šaľa

16. kolo MOL LIGY

Slovan Duslo Šaľa – SHK Veselí n.Moravou

Príďte povzbudiť naše hráčky k skvelým výkonom a užiť si príjemný sobotný podvečer.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

4. február 2018 20.00 hod.

Zmenšovanie (Downsizing)

Predstavte si, že by ste mohli rozprávkovo zbohatnúť. Stačilo by splniť jednu malú podmienku. Dobrovoľne absolvovať proces, na ktorého konci by ste merali iba desať centimetrov. Išli by ste do toho? Režisér Bokovky Alexander Payne nakrútil veľmi originálnu komédiu o mužovi, ktorý začal naozaj žiť, až keď sa začal na život pozerať z úplne inej perspektívy. Proces zvaný celulárna miniaturizácia vyvinuli nórski vedci ako jeden z liekov na hroziace preľudnenie planéty. Malí ľudia menej zjedia a zaberú menej miesta, to dá rozum. A aby do tohto programu vstupovalo čo najviac ľudí, sprevádzajú ho gigantické ekonomické výhody a trvalý pobyt v mini-milionárskom raji Leisureland…

4. február 2018 18.00 hod.

Insidious: Posledný kľúč(Insidious: The Last Key)

Štvrtá časť kultovej hororovej série Insidious sa odohráva pred udalosťami ostatných filmov. Dnes vyhľadávaná démonologička Elise v mladosti žila v malom mestečku v Novom Mexiku. Avšak jej domov bol i domovom temných síl a netrvalo dlho, kým sa jej život obrátil naruby. Teraz ju jej najnovší klient privedie späť do domu hrôzy a Elise sa musí vyrovnať s vlastnou desivou minulosťou.

4. február 2018 16. 00 hod.

Coco (Coco)

Aj napriek zvláštnemu zákazu hudby vo svojej rodine sa malý Miguel túži stať uznávaným hudobníkom, akým bol jeho idol, tragicky zahynuvší gitarista Ernesto de la Cruz. V snahe dokázať svoj talent sa Miguel za nevysvetliteľných okolností ocitá na mieste, ktoré ešte žiadny živý človek nenavštívil – v krásnom a pestrofarebnom svete zosnulých. Pre miestnych obyvateľov je jeho návšteva rovnako šokujúca. S pomocou miestneho podvodníčka Hectora sa Miguel vydáva na neobyčajnú cestu za tajomstvami svojej rodiny…

Vstupné: 5€

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM