Zlatica Gregorová Rôzne

Predveľkonočný víkend je za dverami: Zabaviť sa budete môcť na podujatiach

Spôsobov, ako môžete stráviť predveľkonočný víkend je mnoho. Výlety, upratovanie, práce v záhradke, či stretnutia s priateľmi môžete obohatiť našou ponukou.

Ilustračný obrázok k článku Predveľkonočný víkend je za dverami: Zabaviť sa budete môcť na podujatiach
Zdroj: TASR

8.4. 2017

Obecný deň Zeme, od 8.30 hod. Močenok

Tá v spolupráci s Poľovníckym združením Zálesie organizuje Obecný deň Zeme. V sobotu 8. apríla 2017 sa od pol deviatej ráno môžete pridať zbieraniu odpadkov a čisteniu lesíka. Miestom stretnutia účastníkov je Poľovnícka chata Diana. Odmenou bude chutný poľovnícky guláš.

8.4. 2017

Beh pre labky

Na šalianskej pláži sa od 14.00 hod. začne podujatie so psíkmi a ich majiteľmi. Srdečne pozýva Slovenská aliancia ochrancov zvierat. Bude to v poradí už 2. ročník charitatívneho be­hu.

HÁDZANÁ

8.4. 2017 18.00 Mestská športová hala, Šaľa

HK Slovan Duslo Šaľa - DHC Slavia Praha 

Víkendové kinotipy Kina Šaľa

Nedeľa, 9. 4. 2017 20.00

Vo veľkom štýle(Going in Style)

Na vyrovnanie účtov nikdy nieje neskoro Réžia: Zach Braff  •  Scenár: The­odore Melfi  •  Producent: Tony Bill  •  Kamera: Rodney Charters  • Hrajú: Alan Arkin, Michael Caine, Morgan Freeman. Na vyrovnanie účtov nie je nikdy neskoro. V zúfalej snahe platiť pravidelne účty a prežiť kvôli svojim najbližším, sa trojica kamarátov odhodlá riskovať všetko a prepadnúť banku, ktorá ich pripravila o peniaze… Herecký koncert troch zrelých hercov, so zmyslom pre inteligentný humor a nesmrteľnú recesiu.

Nedeľa, 9. 4. 2017 17.30

Power Rangers(Power Rangers)

MORFUJEME! Réžia: Dean Israelite  •  Scenár: John Gatins, Matt Sazama, Burk Sharpless, Michele Mulroney, Kieran Mulroney, Haim Saban, Shuki Levy  •  Hrajú: Naomi Scott, Becky G., Dacre Montgomery, Bryan Cranston, Ludi Lin, RJ Cyler, Sarah Grey, Elizabeth Banks Fanúšikovia kultového televízneho seriálu sa môžu tešiť – legendárni hrdinovia prichádzajú na plátna kín. Nudný život pätice stredoškolákov sa obráti naruby v okamihu, keď objavia starú vesmírnu loď. Každý z nich vďaka tomu získa nejakú superschopnosť a stanú sa z nich Power Rangers – Strážcovia vesmíru. Oni jediní môžu zachrániť svoje malé mestečko i celú planétu pred inváziou mimozemskej civilizácie. Ale predtým musia prekonať množstvo osobných problémov a spojiť svoje sily, aby dokázali odvrátiť hrozbu skôr ako bude neskoro.

Nedeľa, 9. 4. 2017 16.00

Šmolkovia: Zabudnutá dedinka(Smurfs: The Lost Village)

Celovečerný animovaný šmolkovský film s obľúbenými modrými postavičkami prichádza! Réžia: Kelly Asbury  •  Scenár: Stacey Harman, Pamela Ribon  •  Hudba: Chris­topher Lennertz  • Dabbing: Zuzana Šebová, Marián Miezga, Juraj Kemka, Luboš Kostelný, Peter Marcin, Dušan Szabó. Vďaka záhadnej mape sa Šmolinka spolu s Mudrošom, Babrošom a Silákom vydáva na dobrodružnú výpravu a náhodou objavia najväčšie tajomstvo v dejinách Šmolkov.

Vstupné: 4 eurá

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM