Zlatica Gregorová Rôzne

Posledný tohtoročný víkend prichádza: Oslavujte a bavte sa!

Vianoce sú za nami a čakajú nás síce veselé, zato však vyčerpávajúce silvestrovské oslavy. Na príchod nového roka sa treba dôkladne pripraviť.

Ilustračný obrázok k článku Posledný tohtoročný víkend prichádza: Oslavujte a bavte sa!
Zdroj: TASR

Nákupy, pečenie a varenie budú na programe týchto dní a tak si vyhraďte chvíľku aj pre seba. V sobotu možno dáte prednosť kinu a v nedeľu veselo vstúpte do ďalšieho roka. Na zdravie!

KULTÚRA & ZÁBAVA

31.12.2017  – 1.1. 2018, 23.00 – 01.00 hod. Šaľa

SILVESTER

Mesto Šaľa a Mestské kultúrne stredisko v Šali vás pozývajú na vítanie Nového roka 2018. Zábavná akcia sa bude konať na priestranstve pred Domom kultúry. V pláne je mestský ohňostroj a prípitok šampanským. O zábavu a hudbu sa postará DJ Ervín.

31. december 2017 20.00 hod., Hájske

SILVESTROVSKÁ ZÁBAVA

V priestoroch kultúrneho domu v Hájskom sa môžete vytancovať a zaspievať si na tradičnej dedinskej zábave. Organizátori ju pripravili pre celé rodiny s deťmi a nebude chýbať ani kultúrny program s občerstvením. Vstup na vstupenky.

1. január 2018 17.00 hod. Močenok

NOVOROČNÝ OHŇOSTROJ

V areáli miestneho obecného úradu pre vás organizátori podujatia pripravili bohatý kultúrny program. Prítomným sa prihovorí i starosta Močenku Roman Urbánik. Oslavujúci sa budú môcť občerstviť.

1. január 2018 17.00 hod., Horná Kráľová

NOVOROČNÝ OHŇOSTROJ

Obec Horná Kráľová srdečne pozýva svojich obyvateľov na oslavu príchodu nového roka. Spoločne sa potešíte pohľadom na novoročný ohňostroj a privítate nový rok 2018.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

30. 12. sobota 20.00 hod.

Ladíme 3(Pitch Perfect 3)

Posledná jazda, spevodajky!

S titulom majstra sveta v acappella speve v normálnom živote neuspejete. Túto drsnú lekciu pochopia hrdinky úspešnej série Ladíme hneď na začiatku tretieho dielu. Napriek tomu sa netreba obávať, že by sme opustili žáner hudobnej komédie. Všetky spevodajky z Barden Bellas sú späť, spievajúc coververzie tých najväčších súčasných hitparádových hitov. A ani k tomu nepotrebujú hudobný doprovod. Dievčatá sú natoľko otrávené realitou všedného dňa a márnou snahou preraziť inak ako spevom, že túžia po akejkoľvek príležitosti, ktorá by im pomohla aspoň k jednému spoločnému vystúpeniu…

Vstupné: 5€

30. 12. sobota 18.00 hod.

Špindl(Špindl)

Čo sa stane na horách, zostane na horách Keď na hory, tak do Špindlu. Práve do zasneženého Špindlerovho Mlyna vyrážajú sestry Eliška, Katka a Magda na dámsku jazdu v celovečernej zimnej komédii Špindl. Majú v pláne si užiť odpočinok, zábavu a možno aj trochu milostného dobrodružstva. Eliška je v pohode, ale Katke i Magde už tridsať bolo a sú stále single. Objaví sa ten pravý v zimnom snehu? Isté je, že stretnú ďalších účastníkov a zábavné postavy a behom týždňového pobytu tak všetkých zavalí lavína milostných aj životných lapálií…

Vstupné: 4€

30. 12. sobota 16.00 hod.

Ferdinand(Fer­dinand)

Ferdinand je veľký býk s veľkým srdcom. Je to roztomilé, no trochu nešikovné až groteskne pôsobiace stvorenie, ktoré ale neznalí ľudia považujú za nebezpečné a zúrivé monštrum. Keď si jedného dňa Ferdinand neopatrne sadne na čmeliaka, ten ho štipne a Ferdinand sa splaší. Celú udalosť vidia vyhľadávači býkov do koridy a rozdivočelý Ferdinand ich uchváti natoľko, že ho okamžite chytia a odvezú. Ferdinand je ale odhodlaný vrátiť sa k svojej rodine a pomocou svojich nových priateľov sa vydáva na dlhú cestu Španielskom.

Vstupné: 5€

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM