Zlatica Gregorová Rôzne

Plaváreň čaká rekonštrukcia: Pribudnú aj novinky pre deti a starších

Jedným z predsavzatí riaditeľa Patrika Ščasného bolo vodný stánok renovovať. Okrem toho by ho chcel aj postupne doplniť o niekoľko noviniek.

Ilustračný obrázok k článku Plaváreň čaká rekonštrukcia: Pribudnú aj novinky pre deti a starších
Foto: Zlatica Gregorová

Bývalý reprezentačný plavec a tréner plutvového plávania v Športovom klube Hurrican Šaľa Patrik Ščasný len pred pár mesiacmi zasadol na post riaditeľa šalianskej plavárne. Jeho plánom je sprístupniť čo najviac priestory verejnosti a to aj usporadúvaním zaujímavých podujatí. Nedávno sa tu konala aj akcia Zaplávajme spolu čo najďalej, ktorá skončila rekordom v počte účastníkov aj zdolaných vodných metrov a v budúcnosti sa môžete tešiť na ďalšie zaujímavé podujatia.

Pre každého

Vedenie chce potešiť návštevníka každého veku. Počas vlaňajšieho leta sa milovníci vodných športov na dva týždne museli vzdať svojej obľúbenej činnosti. Plaváreň neďaleko šalianskeho Dusla, a.s. mala odstávku.

V rámci odstávky sa podarilo urobiť plánované opravy. Zrenovovali sociálne zariadenia pre mužských návštevníkov a stihli aj vylepšiť omietku a vymaľovať priestory šatní aj pre ženy. Tie už sú vybavené skrinkami s elektronickým čipom. Na jar tohto roka do bazénu umiestnili plavecké dráhy. O pár týždňov budú rekonštrukčné práce pokračovať.

Začnú v auguste

V auguste plánujeme ďalšie rekonštrukcie. Chceme postaviť pre deti baby swimming (plávanie najmenších detí) aj sedací teplý bazén pre staršie ročníky a chceli by sme otepliť detský bazén,“ vyhlásil riaditeľ Patrik Ščasný.

Bufet premiestnia

Baby swimming by mal byť v budúcnosti v priestoroch bufetu. Ten by chceli presunúť na iné miesto. „Najväčšie prestavby by sme chceli urobiť počas odstávky plavárne, tie menšie stihneme urobiť počas prevádzky,“ dodal Patrik Ščasný.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM