Správy

Plány sa zmenili: Minister dopravy sa zastupiteľstva nezúčastní

Mesto avizovalo, že zasadnutia mestského zastupiteľstva sa zúčastní aj minister dopravy a výstavby. Informovať mal o aktuálnej situácii so šalianskym obchvatom.

Ilustračný obrázok k článku Plány sa zmenili: Minister dopravy sa zastupiteľstva nezúčastní
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Mestskí poslanci sa zídu vo štvrtok 25. februára. „Pozvanie na zasadnutie prijal aj minister dopravy a výstavby SR Andrej Doležal, ktorý spolu s generálnou riaditeľkou SSC Martinou Tvrdoňovou, štátnym tajomníkom Ministerstva dopravy a výstavby SR Jaroslavom Kmeťom a štátnou tajomníčkou Ministerstva dopravy a výstavby SR Katarínou Brunckovou, prídu poslancov a verejnosť informovať o aktuálnom stave šalianskeho obchvatu," informovalo vopred mesto Šaľa.

Minister mal pred poslancov vystúpiť o 14.00 hodine. Radnica avizovala online prenos, aby si informácie mohla vypočuť aj verejnosť. Plány sa napokon zmenili.

„Práve v tejto chvíli prišla na Mestský úrad v Šali správa, že minister dopravy a výstavby SR Andrej Doležal, generálna riaditeľka SSC Martina Tvrdoňová, štátna tajomníčka MDV SR Katarína Bruncková a štátny tajomník MDV SR Jaroslav Kmeť sa z pracovných dôvodov zajtra 25. marca 2021 nebudú môcť zúčastniť zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Šali," informovalo vedenie mesta Šaľa.

Ako dodala radnica, náhradný termín návštevy by sa tak mal uskutočniť na budúci týždeň.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Viac informácií zo Šale a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM