Zlatica Gregorová Správy

Nič pre padavky: Do Krízového centra hľadajú nového zamestnanca

Pre ľudí s novou perspektívou prichádza zaujímavá šanca. Ak rozmýšľate nad tým, že vyskúšate niečo nové, čítajte.

Ilustračný obrázok k článku Nič pre padavky: Do Krízového centra hľadajú nového zamestnanca
Foto: Zlatica Gregorová

Organizácia sociálnej starostlivosti v Šali vyhlásila výberové konanie na pracovníka Nízkoprahového denného centra (NDC). Pracovať môžete už od marca.

Predpoklady

Ako NDC zverejnilo na sala.sk, záujemcovia o uvedenú pozíciu by mali mať nižšie stredné odborné vzdelanie. Medzi ďalšie výberové kritériá patrí ovládanie slovenského jazyka.

Uchádzačovi o prácu môžu pomôcť aj osobnostné predpoklady ako je schopnosť zvládať náročné situácie spojené s výkonom povolania, komunikačné zručnosti, vedieť pracovať v tíme aj motivácia pre prácu vo vylúčených komunitách. Okrem toho bude vašim bonusom, ak sa vyznáte v konkrétnej komunite a cieľovej skupine alebo ovládate rómčinu, maďarčinu a pod. jazyky.

Bezúhonný

Podľa dostupných informácií, „každý úspešný uchádzač na pozíciu pracovník NDC, ktorého výberová komisia vyberie na výberovom konaní na uvedenú pozíciu, musí byť spôsobilý k právnym úkonom v plnom rozsahu a musí spĺňať podmienku bezúhonnosti. Splnenie tejto podmienky sa preukazuje Výpisom z registra trestov, nie starším ako 3 mesiace."

Na výberové konanie pozvú výlučne uchádzačov, ktorí spĺňajú kvalifikačné predpoklady na danú pozíciu. K tomu, aby ste sa mohli zaradiť do výberového procesu, mali by ste k Žiadosti o zamestnanie s určením pracovnej pozície, priložiť aj životopis vo formáte Europass, Doklad o najvyššom dosiahnutom vzdelaní či Potvrdenie o návšteve školy ako aj dokumenty, ktoré potvrdia vašu odbornú spôsobilosť. Písomnosti doručte najneskôr do 4. februára 2020 osobne alebo poštou na adresu: Organizácia sociálnej starostlivosti, Horná 1952/11, 927 01 Šaľa.

Výberové konanie sa uskutoční 07. februára 2020 o 09.00 hod. v priestoroch Riaditeľstva OSS, Horná 1952/11, Šaľa.

Od marca

Pracoviskom úspešného uchádzača bude Krízové centrum na Partizánskej 1032/1 v Šali. Dátum predpokladaného nástupu do zamestnania je 01. marec 2020. Pre pracovnú pozíciu pracovník NDC je stanovená hrubá mzda 670 eur.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a budete mať vždy zabezpečený čerstvý prísun informácií zo Šale a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM