Zlatica Gregorová Kultúra Rôzne

Naši školáci si užijú polročné prázdniny: Čo ich čaká v CVČ TIP TOP?

Už čoskoro, koncom budúceho týždňa si budú naši žiaci vychutnávať sladké ničnerobenie. Čakajú ich totiž každoročné polročné prázdniny.

Ilustračný obrázok k článku Naši školáci si užijú polročné prázdniny: Čo ich čaká v CVČ TIP TOP?
Foto: Zlatica Gregorová

Tie budú v piatok 3. februára 2017. Na školákov myslia i v Centre voľného času TIP Top v Šali. Na čo všetko sa môžete tešiť?

Podujatie HURÁ PRÁZDNINY sa začne v piatok 3. 2. 2017 a pokračovať bude i v sobotu 4. 2. 2017. Počas celého dňa sa máte na čo tešiť. V čase od 7.00 hod. do 16.00 hod. je pripravený pestrý celodenný program.

Celodenný pestrý program

Deti si užijú zábavy vo vytváraní rôznych atraktívnych dielok i športové aktivity. Viac o podujatí nám porozprával riaditeľ CVČ , Michal Malárik: “Pre deti sme pripravili doobedňajší i popoludňajší program. Doobeda sa môžu zúčastniť korčuľovania na zimnom štadióne, spolu s vedúcimi. Nebudú chýbať ani obľúbené tvorivé dielne. Tu si každý bude môcť vytvoriť dielka so zimnou tématikou, ale využijeme i karnevalové motívy. Popoludní sa spolu s vedúcimi vyberú na zimný štadión, kde sa môžu korčuľovať.“

Samozrejmosťou budú i súťaže a vychádzky do okolitej prírody. Poplatok za celý deň je 8 eur pre deti, bývajúce v Šali. Cezpoľní zaplatia 12-eurový poplatok. Ten zahŕňa desiatu, obed a olovrant a materiál.

Prihlásiť sa môžete do pondelka, 30. 1. 2017 v Centre voľného času TIP TOP Šaľa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM