Zlatica Gregorová Hádzaná

Naše hádzanárky skončili s remízou: S Pražáčkami získali po bode

V prvý aprílový víkend sa v Šali uskutočnil duel MOL Ligy. Stretli sa v ňom hráčky zo Šale, ktoré na domovskej palubovke privítali súperky z Česka.

Ilustračný obrázok k článku Naše hádzanárky skončili s remízou: S Pražáčkami získali po bode
Zdroj: Milan Pospiš

Medzinárodná hádzanárska MOL liga žien mala v sobotu 7.apríla 2018 na programe duel našich a českých hráčok. Napriek tomu, že duel sa skončil nerozhodne, oba tímy si z neho odniesli po jednom bode a diváci nemali núdzu o dramatické zážitky.

Striedavé šance

„V prvom polčase sa tímy striedali vo vedení, domáce unikli na rozdiel dvoch gólov, ale súper manko zmazal ešte do prestávky. Po nej museli Šalianky doťahovať vedenie hostiek. V záverečnej minúte padli tri góly. Slavia bola blízku k dvom bodom päť sekúnd pred koncom, keď sa presadila pri hre bez brankárky. Domáce však následne rýchlo rozohrali a Karin Bujnochová strelou do prázdnej bránky vyrovnala. Tento gól potešil v tomto kole pauzujúceho lídra DHK Baník Most, keďže má pred zostávajúcimi dvoma kolami trojbodový náskok pred Slaviou a tým zároveň všetko vo svojich rukách,“ uviedol Slovenský zväz hádzanej o priebehu zápasu.

HK Slovan Duslo Šaľa – DHC Slavia Praha 20:20 (8:8)

Najviac gólov dali: Klučková 4/1, Tisajová, B. Königová, Rácková a Bujnochová po 3 – Kvášová 6, Galušková 6/3, Jačková 3

Pokutové hody: 1/1 – 4/3

Bilancia vylúčení: 1 – 3

Rozhodovali: M. Rudinský a B. Mandák (obaja SR),

Zápas sledovalo 700 divákov.

MOL Ligy bude pokračovať zápasom HK AS Trenčín – HK Slovan Duslo Šaľa 14.04.2018 o 18­.00 hod. v Trenčíne.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM