Zlatica Gregorová Hádzaná

Naše hádzanárky prehrali s Michalovčankami: Pomôže odveta?

Šaliansky tím hádzanárok vycestoval k súperkám, aby sa priblížil k zisku Slovenského pohára. Plány im však zmarili protihráčky.

Ilustračný obrázok k článku Naše hádzanárky prehrali s Michalovčankami: Pomôže odveta?
Zdroj: TASR

Po tom, čo sa v minulom roku stali práve Michalovčanky víťazkami tejto súťaže, boli naše dievčatá odhodlané zabojovať. Šalianske hráčky úspešne vstúpili do hry, keď už v začiatku zápasu viedli nad súperkami. Ďalší priebeh hry sa vyvíjal úspešne i menej zdarne na oboch stranách, ale po druhom polčase sa domáce naplno rozbehli a zápas skončil ich víťazstvom.

Viedla Bujnochová

„Lepšie začali hostky, v 4. min po Bujnochovej góle viedli 3:1 a v 11. min presný zásah tej istej hráčky znamenal vedenie Dusla 6:4. Michalovčanky však trojgólovou šnúrou, na ktorej konci bola Wollingerová, otočili na 7:6 a prvýkrát sa ujali vedenia v 17. min. V úvode II. polčasu síce Šalianky znížili na 11:14 a 12:15, ale po desiatich minútach tejto časti už zaostávali 12:19. Od 44. min, keď na ukazovateli skóre svietil stav 20:15, bol zápas jednoznačne v réžii Zemplínčaniek. Tie v 55. min vyhrávali už 30:19 a napokon aj zvíťazili jedenásťgólovým rozdielom, k čomu najviac strelecky prispeli Mária Holešová a Veronika Habánková. Na opačnej strane bolo rovnako deväťkrát úspešná Karin Bujnochová,“ informuje SZH.

Iuventa Michalovce – HK Slovan Duslo Šaľa 31:20 (14:10)

 

Najviac gólov dali: Habánková 9/5, Holešová 9, Fiľková-Trehubová 4 – Bujnochová 9, Klučková 4/3

Rozhodovali: Budzák, Záhradník

Bilancia vylúčené: 4:2, 7 m

Pokutové hody: 6/5 – 4/3

Zápas sledovalo 720 divákov.

Odveta je na programe v stredu 13. decembra o 18.00 h v Šali.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM