Zlatica Gregorová Rôzne

Náš seriál je tu: Vyberte si psieho kamaráta do pohody aj do dažďa, FOTO

Útulkáči sa starajú o psy, ktoré sa stratili, alebo sa ich majiteľ už o ne nemôže starať. Roky pomáhajú živým tvorom so smutným osudom.

Ilustračný obrázok k článku Náš seriál je tu: Vyberte si psieho kamaráta do pohody aj do dažďa, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Aby každý z adeptov na osvojenie našiel nového milujúceho majiteľa čo najskôr, podáva pomocnú ruku aj naša redakcia. I tentoraz vám prinášame psích miláčikov, ktorým môžete vytvoriť láskyplný domov, plný pohody a zábavy.

Foto aj info

V našej fotogalérii nájdete zvieratá, ktoré sú pripravené na osvojenie. Ku každému chlpáčovi ponúkame aj informácie, aby ste sa o ňom niečo vopred dozvedeli. Aby vám nového kamaráta, ktorý sa vám zapáčil, nikto vopred nevyfúkol, čo najrýchlejšie kontaktujte OZ Zatúlané psíky Šaľa osobne, cez sociálnu sieť alebo telefonicky: 0903 280 997.

Ošetrení

Každý psík je veterinárne ošetrený proti vonkajším aj vnútorným parazitom. Všetci sú očkovaní, čipovaní a podľa veku a potreby aj kastrovaní. V útulku majú svoj dočasný priestor s opaterou, avšak, najlepšie im bude u vás doma. O vašu priazeň sa tentoraz uchádza hneď niekoľko psov.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

EMIL je veľký fešák s obrovským telom, ide však o šteniatko. Emil má plno energie a nepáči sa mu byť zavretý v koterci. Najlepšie by mu prišiel vhod vlastný dvor a veľká záhrada, kde by sa mohol dosýta vyšantiť. Emil čaká v šalianskom útulku a už aj by chcel byť súčasťou vašej rodiny.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Nádherná veľká CRYSTAL z vážnych dôvodov prichádza o doterajší domov. Ide o útulkáčku – veľmi jemnú a milú fenku, napriek tomu, že pôsobí mohutnejšie. Hľadáme pre ňu rovnako dobré miesto, ako mala doteraz, aby mohla naďalej spokojne žiť v starostlivej opatere.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

HANZI je starší psík, ktorý je však stále veľmi čiperný a energický. Má veľmi rád ľudí a dlhé prechádzky a svojmu majiteľovi bude robiť radosť ešte veľa dlhých rokov. Hanzi je proste vysmiaty pes, s ktorým bude veselo aj vám.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

KALLI možno neočarí zjavom a krásou, ale tento chlpáč je krásny zvnútra. Je radostnej povahy a má veľmi rád ľudí aj ostatné zvieratá, s ktorými príde do styku. Jeho vítanie a jeho radosť zo života sú doslova nákazlivé. Veríme, že osloví aj vás.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

LUNA je šikovná fenka, ktorá získala mnoho ocenení zo psieho zrazu. Táto sympatická kríženka huskyho je veľmi učenlivá. Má veľký potenciál. A hoci vyhrala pohár aj medailu, napriek tomu však Lune chýba to najdôležitejšie a to je milujúci domov.

Náš psí seriál je tu: Vyberte si psieho kamaráta do pohody aj do dažďa, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM