Zlatica Gregorová Rôzne

Náš psí seriál je tu opäť: Ktorého chlpáča si zoberiete z útulku? FOTO

V obvyklom čase sa vám prihovárame s ponukou štvornohých miláčikov. Tí sú dočasne umiestnení v útulku, kde sa dostali z rôznych príčin.

Ilustračný obrázok k článku Náš psí seriál je tu opäť: Ktorého chlpáča si zoberiete z útulku? FOTO
4
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Buď sa o psíky ich doterajší majitelia už ďalej nemôžu starať zo zdravotných či iných dôvodov, alebo ich sa ich jednoducho zbavili a nechali ich opustených kdesi v prírode napospas osudu. Všímaví ľudia im pomohli a tak im teraz môžete vytvoriť príjemný domov so všetkým čo k tomu patrí.

Píšte, volajte

Pozrite si našu fotogalériu a prečítajte si o každom adeptovi všetko podstatné. Ak sa vám niektorí z nich zapáči a máte o neho vážny záujem, čo najskôr kontaktujte šaliansky útulok osobne alebo sa informujte cez sociálnu sieť alebo telefonicky: 0903 280 997.

Veterinárna starostlivosť

Všetky psíky sú ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

GREGOR a HAVANNA sú obaja vlčiakoidní kríženci, Gregor je veľkostne XXL, Havanna skôr také S. Obaja majú spoločnú výbornú povahu, sú to tvárni a prispôsobiví psíci, ideálni spoločníci do rodinného domu.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

SUNDANCE KID je prekrásny ale veľmi plachý psík, ktorý zatiaľ veľa dobrého od človeka nezažil. Sundance by potreboval láskavú rodinu a trpezlivý prístup. Niekoho, kto mu ukáže, že ľudia sú aj dobrí a oplatí sa pri človeku stáť.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

CALEX je takzvaný zlatý stred, tá najlepšia voľba. Ani veľký, ani malý. Ani hyperaktívny, ani lenivý. Nenápadný, nenáročný, pritom vďačný a dobrý psík a verný kamarát. Svojej rodine sa úplne prispôsobí a bude takým, akého oni potrebujú.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

WEBBY je mladučká fenka, ktorá v útulku čaká už skutočne dlho. Všetky jej sestry sa už adoptovali, len jemná Webby stále čaká. Napriek tomu že je znášanlivá, nevadia jej mačky ani iné domáce zvieratá, miluje deti a je veľmi prítulná.

Smutný príbeh Huberta

V starostlivosti o zatúlané psy sa, bohužiaľ, stávajú aj smutné situácie. O niektorých chlpáčov nikto neprejaví záujem a oni sa s takým osudom jednoducho nevedia zmieriť, keďže zúfalo túžia po klasickom domove.

„Všetky inzerované psíky a väčšina útulkáčov sú mladé psy vo veku okolo 1 roka. Občas sa však vyskytnú aj iné prípady, šteniatka a seniori. Títo psíci potrebujú našu pomoc najviac a urgentne pre nich útulok hľadá umiestnenie v domácej opatere. Hubert sa svojho domova nedočkal. Starúšik zomrel v útulku, sám, ako pes nikoho… Napriek výzvam na dočasnú opateru o Huberta nik neprejavil záujem a on vojenský režim útulkáča nezvládol…,“ smutne konštatujú pracovníci OZ Zatúlané psíky Šaľa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM