Zlatica Gregorová Samospráva

Mesto vyhovelo mamičkám: Do šalianskeho parku umiestnia preliezku, FOTO

Areál bývalého nemocničného areálu už roky nie je prázdnym miestom. Mesto v ňom vybudovalo Babičkin dvor so živými zvieratami.

Ilustračný obrázok k článku Mesto vyhovelo mamičkám: Do šalianskeho parku umiestnia preliezku, FOTO
2
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa

Okrem nich tam nájdete miesto na relax aj dobrú zábavu. Vedľa poníkov, kôz, sliepok, moriakov, zajacov sú tam piknikové stoly, za ktoré si návštevníci môžu sadnúť a oddýchnuť si v príjemnom prostredí, obklopení zeleňou. V ďalšej časti areálu je vybudované ihrisko, kde sa deti môžu dosýta šmýkať aj preliezať alebo sa povoziť na kolotoči.

Vypočuli mamičky

Onedlho tu pribudne ďalšia atrakcia, ktorej sa potešia najmä najmenší. „Na žiadosť mamičiek mesto rozšíri ihrisko v nemocničnom parku o ďalší hrací prvok. Pôjde o tunelovú preliezačku, na ktorú sa už môžu tešiť šalianske detičky. Veríme, že aj vďaka tejto detskej preliezačke, sa z nemocničného parku bude opäť ozývať väčší smiech a radosť našich detí,“ vysvetlila nám hovorkyňa mesta Šaľa Dajana Hanesová.

Príjemný relax

Mládež aj dospelí si môžu vychutnať hru na ping-pongovom stole, ak si prinesú rakety a loptičku. Návštevníci sa tu môžu kedykoľvek poprechádzať a načerpať nové sily napríklad aj počas dovolenky či pracovného týždňa. Dopomôžu k tomu lavičky aj stromy, ktoré v čase horúčav poskytnú dokonalý chládok.

Mesto vyhovelo mamičkám: Do šalianskeho parku umiestnia preliezku, FOTO
2
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM