Zlatica Gregorová Rôzne

Mamy zo Šale sa činia: Prichádzajú s novou náplňou

V začiatku roka členovia združení usilovne plánujú ten nový. Materské centrum Mamy mamám v Šali vie, ako na to.

Ilustračný obrázok k článku Mamy zo Šale sa činia: Prichádzajú s novou náplňou
Foto: Zlatica Gregorová

Január sa bude niesť ešte v pokojnejšom móde. Ako nám Martina Eleková z MC Mamy mamám prezradila, už 23. januára 2018 o 17.00 hod. začnú s predvádzacími hodinami a jazykovou prípravou tých najmenších. Hravou formou sa detičky oboznámia s nemčinou. Bude to zmes piesní a zaujímavých hier s lektorkou Barborkou.

Jóga pre všetkých

Hneď na druhý deň 24. januára 2018 si členky centra pre vás pripravili cvičenie. Pod názvom Bum – Bac Tralala si od 9.00 hod. zacvičíte spolu s Gabikou. V pohybe bude aj nasledujúce podujatie. 25. januára 2018 sa podľa slov Martiny Elekovej budú mamičky venovať Rodinnej jóge. Táto aktivita so začiatkom o 17.00 hod. je skvelá v tom, že si počas nej môžu zacvičiť celé rodiny.

Posledným januárovým mamičkovským podujatím bude Cez pesničku do rozprávky. Veselá zmeska piesní a tancov sa bude konať 29. januára 2018 o 9.00 hod. pod taktovkou lektorky Katky.

Klasika ostáva

„Okrem uvedených aktivít bude otvorená aj herňa v pondelky, stredy a štvrtok v našich mamáckych priestoroch na Družstevnej ulici. Tak, ako obvykle, v utorky to bude podporná skupina a piatky nosiaca. Vždy v piatok o 16.30 pokračuje Latino fitness dance s Kikou. A taktiež budú prebiehať aj tvorivé dielničky,“ dodala Martina Eleková.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM