Zlatica Gregorová Samospráva

Malým Hájčanom postavia ihrisko: Nebude chýbať veža, mostík ani pyramída

Aj počas leta vedenie obce myslí na to, ako čo najlepšie spestriť život malých obyvateľov. Rozhodli sa, že im vybudujú nový relaxačný areál.

Ilustračný obrázok k článku Malým Hájčanom postavia ihrisko: Nebude chýbať veža, mostík ani pyramída
14
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová

Začiatkom júla obec na svojom webe zverejnila informáciu o vypísaní verejnej súťaže. Jej hlavným predmetom je realizácia stavebných prác, ktorých výsledkom bude parádne miesto na hry. Ako informujú k projektu, cieľom bude “vybudovanie moderného a bezpečného detského ihriska za účelom vytvorenia vhodných podmienok pre trávenie voľného času pre rodiny s deťmi v obci Hájske“.

Pri škôlke

Podľa dostupných informácií ihrisko vybudujú pri miestnej materskej škole a herný areál bude tvoriť veža, balančný mostík a lanová pyramída. Prvky by mali byť z materiálu, ktorý odolá poveternostným vplyvom a nebude trpieť koróziou.

Výstavba aj úprava

Budúci dodávateľ, ktorý o zákazku prejaví záujem sa bude podieľať na príprave terénu aj výstavbe detského ihriska. Následne umiestni všetky herné prvky a upraví okolie areálu. Predpokladaná hodnota zákazky je 30 000 eur bez DPH. Podľa dostupných informácií sa víťazom stane ten, kto predloží ponuku s najnižšou cenou.

Vo fotogalérii uvidíte zábery zo šalianskeho minigolfového ihriska.

Foto: ilustračné

Spestrite si leto športom: Šaľa ponúka návštevu minigolfového ihriska, FOTO
14
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM