Zlatica Gregorová Rôzne

Januárové víkendové ponuky v Šali a okolí: Kam môžete vyraziť?

Studené a snehom zaviate voľné dni môžete využiť na prechádzku a parádny relax. Aj my máme naporúdzi niekoľko redakčných tipov.

Ilustračný obrázok k článku Januárové víkendové ponuky v Šali a okolí: Kam môžete vyraziť?
Foto: Zlatica Gregorová

Fanúšikovia hádzanej si môžu vychutnať zápasy na šalianskej palubovke, kde sa predstaví reprezentačný tím a hrať budú aj ženy. Nachystané sú aj kinohity pre každého.

ŠPORT

10. až 13. január 2019, Mestská športová hala Šaľa

Prípravné zápasy hádzanárskej reprezentácie

  • Piatok 11.1.2019 o 19­.30 hod. : Holandsko – Rumunsko
  • Sobota 12.1.2019 o 20­.30 hod. : Slovensko – Rumunsko
  • Nedeľa 13.1.2019 o 14­.00 hod.: Slovensko – Rumunsko

V šalianskej športovej hale si môžete vychutnať duely nášho reprezentačného výberu zo Slovenska proti Rumunsku. Vstupné je 5€, deti do 12 r. majú vstup zdarma.

V Šali sa predstaví mužská REPRE: Fanúšikovia hádzanej budú mať sviatok

12. január 2019, 18.00 hod., Mestská športová hala Šaľa

11. kolo MOL LIGY

HK Slovan Duslo Šaľa - DHK Zora Olomouc

V najbližšiu sobotu sa oproti sebe postavia družstvá v pokračovaní ženskej hádzanárskej súťaže. Nezabudnite ich prísť povzbudiť.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

12. január 2019, 20.00 hod.

Escape Room (Escape Room)

Réžia: Adam Robitel  •  Scenár: Bragi F. Schut, Maria Melnik  •  Producent: Ori Marmur, Neal H. Moritz  •  Hudba: John Carey, Brian Tyler  •  Hrajú: Tyler Labine, Deborah Ann Woll, Taylor Russell, Nik Dodani, Logan Miller, Jay Ellis

Známy hororový režisér Adam Robitel (Insidious: Posledný kľúč) prináša príbeh šiestich ľudí, ktorí prijali pozvanie do tajomnej escape room. Netrvá dlho, kým si uvedomia, že z tejto hry sa nedá uniknúť… treba ju prežiť.

13. január 2019 , 20.00 hod.

Pašerák (The Mule)

Hrajú: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Dianne Wiest, Taissa Farmiga, Michael Peña  •  Hudba:Arturo Sandoval  •  Kamera: Yves Bélanger  •  Producent: Clint Eastwood, Tim Moore, Bradley Thomas, Kristina Rivera  •  Réžia: Clint Eastwood  •  Scenár: Nic­k Schenk

Clint Eastwood stvárňuje Earla Stona, osamelého 80-ročného muža na mizine s krachujúcim biznisom, ktorý dostane ponuku robiť obyčajného šoféra. Znie to jednoducho, no Earl nevedomky podpísal zmluvu na drogového kuriéra pre mexický kartel. Darí sa mu a dokonca tak dobre, že náklad sa mu prudko zväčšuje, až mu pridelia dozor. Nie je jediným, kto na Earla dohliada. Záhadný nový drogový pašerák sa dostal do hľadáčika húževnatého agenta úradu pre kontrolu obchodu s drogami, Colina Batesa. Hoci problémy s peniazmi pominú, hriechy minulosti začnú Earla dobiehať a nie je isté, či stihne napraviť svoje chyby, kým ho zákon či kartelové gorily dostanú.

13.január 2019, 18.30 hod.

Hovory s TGM (Hovory s TGM)

English friendly / anglické titulky

Réžia: Jakub Červenka  •  Hrajú: Jan Budař, Martin Huba

Toho dňa na jeseň v roku 1928 sú dva symboly československej demokracie na vrchole, rovnako ako celé Československo. Kniha, ktorá vznikala celý rok a ktorá má národu predstaviť svojho prezidenta, je hotová. Karel Čapek vyhľadá v záhrade zámku v Topoľčiankach Masaryka. Chce mu ponúknuť časť honoráru za knihu ich rozhovorov, ktorá vznikla k 10. výročiu mladej Československej republiky. Prezident ale nie je v dobrej nálade, jeho dcéera mu totiž zakázala knihu vydať. Toto stretnutie nebude jednoduché. Čapek sa síce ponáhľa, ale nemôže nechať celú situáciu bez odozvy a necháva sa zatiahnuť do vzrušenej debaty. Debaty o dcérach, o svete, o politike, o politikoch, o Čechoch, o láske a o ženách. Masaryk ukazuje, že nie je iba „tatíček zakladateľ“ a chladná ikona z učebníc, ale muž z mäsa a kostí.

Vstupné: 5€

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM