Zlatica Gregorová Rôzne

FOTO, Prichádzajú chlpatí útulkáči: Ktorý z nich bude ten váš?

Nastúpila jeseň a to je správny čas na prechádzky pestrou prírodou. Výborným spoločníkom nielen na šantenie v lístí je štvornohý chlpáč.

Ilustračný obrázok k článku FOTO, Prichádzajú chlpatí útulkáči: Ktorý z nich bude ten váš?
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Práve teraz prichádzame s ponukou chlpatých miláčikov, ktorí môžu byť vaši. Stačí len málo. Pozrite si našu fotogalériu, prečítajte si informácie o psíkovi a potom treba už len konať.

Rýchlosť sa vyplatí

Ak sa vám niektorí z nich zapáči a máte o neho vážny záujem, čo najskôr kontaktujte šaliansky útulok osobne alebo sa informujte cez sociálnu sieť alebo telefonicky: 0903 280 997.

Odborná opatera

Všetky psíky sú ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

THEODOR je šteniatko, ktoré od útleho veku čaká na svoj domov. Tedík je strapatý kríženec labradora s dobráckou povahou a rozkošným výzorom. Teraz má 8 mesiacov a ešte nevie aké to je, mať svoju rodinku.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

TEO takisto prišiel z ulice ako šteniatko. Teuško má teraz rok. Keďže prvá adopcia mu nevyšla, čaká na toho správneho človeka opäť v útulku. Tak neváhajte…

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

NELSON je pánko v najlepších rokoch. Najkrajší na ňom je jeho úsmev, ktorý má neustále na tvári. Nelsonko je fantastický psík, ktorý vám bude robiť iba radosť!

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Krásny WOODY sa túlal vyše mesiaca v lese, uzimený, hladný a celkom sám. Woodyho sa zbavili tým najhorším spôsobom… Učí sa teraz ľuďom veriť a byť verným spoločníkom pre svojho pána.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Veľmi sympatický DIXON je krížencom dvoch poľovných plemien a jeho majiteľ sa ho vzdal. Aj Dixi si zaslúži druhú šancu a trvalý domov, kde ho budú mať radi a nevymenia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM