Zlatica Gregorová Rôzne Správy

FOTO: Oslávili svoju päťdesiatku, škôlka uviedla do života svoje logo

Jednou z materských škôl v našom meste je aj tá na Okružnej ulici. Počas posledného pracovného dňa tu mali veľkú slávnosť.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Oslávili svoju päťdesiatku, škôlka uviedla do života svoje logo
Zdroj: Erika Kollerová

Postavená bola pred mnohými rokmi a vychovala mnoho šikovných osobností. Je podobne ako iné škôlky, postavená systémom pavilónov. Tej na Okružnej ulici však nechýba veselý pestrofarebný plot s množstvom detských hracích prvkov a zelene. A práve v piatok tu malí aj veľkí zažili veľkú slávnosť.

Oslávili päťdesiatku

Detská oáza uprostred mesta sa dožíva svojej päťdesiatky. Pri tejto príležitosti si práve tu riaditeľka MŠ na Okružnej ulici, Ľubica Hippová spolu so svojimi učiteľkami pozvali vzácnych hostí. Ako nás informovala hovorkyňa Mesta Šaľa, Erika Kollerová,“pamätnej udalosti sa zúčastnil primátor mesta Šaľa, Jozef Belický ako aj miestni poslanci Mestského zastupiteľstva. K hosťom patrili i pedagógovia z ďalších materských škôl, kolegovia." O spestrenie milej udalosti sa postarali detičky, ktoré vystúpili so svojím programom a nechýbala ani prezentácia škôlkárskych fotografií.

Majú svoje logo

Súčasťou slávnosti bolo aj ojedinelá chvíľa – uvedenie loga škôlky do života. Ako sme sa dozvedeli, niečo také nemala doteraz žiadna šalianska materská škôlka. K päťdesiatemu výročiu jej založenia si teda darovali nezvyčajný darček. Odteraz sa budú môcť pýšiť svojou nezameniteľnou značkou.

Foto: ilustračné

FOTO: Oslávili svoju päťdesiatku, škôlka uviedla do života svoje logo
33
Galéria
Zdroj: Erika Kollerová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM