Zlatica Gregorová Iné športy

Chystajte sa na športový zážitok: Šalianski voltižéri organizujú Slovenský pohár

Ušľachtilé kone sa v našom meste aj okrese tešia veľkej obľube. Už malé deti dokážu s nimi predvádzať akrobatické kúsky.

Ilustračný obrázok k článku Chystajte sa na športový zážitok: Šalianski voltižéri organizujú Slovenský pohár
4
Galéria

Tomuto športu sa venuje mládež združená v klube a taktiež je aj stredobodom záujmu šalianskej strednej školy. Práve tam usporiadajú májové podujatie. Ako náš portál informoval Lukáš Luknár z TJ Slávia SOUP Šaľa, v druhej polovici mája nastane sviatočný čas pre všetkých priaznivcov tohto športu.

18. mája 2019 sa uskutočnia Majstrovstvá ZSO a Slovenský pohár Šaľa 2019. Na podujatie pozývajú širokú verejnosť a predovšetkým obdivovateľov ko­ní.

TJ Slávia SOUP Šaľa a SOŠ Šaľa sú organizátormi voltížnych pretekov. Prebiehať budú počas celého dňa a návštevníci budú môcť obdivovať kumšt mladých športovcov.

Súťaže aj dekorácia

Už o 9.00 hod. sa začnú súťažné skupiny i jednotlivci, aby predviedli svoje povinné zostavy. Popoludní, od 14. 00 hod. pred publikum vybehnú skupiny aj jednotlivci a budú chcieť zaujať voľnými zostavami. Celodenná snaha súťažiacich bude spravodlivo ocenená. V sobotný podvečer o 18.00 hod. sa začne slávnostná dekorácia víťazov voltížnych pretekov.

Vo Fotogalérii si môžete pozrieť zábery z voltížnych majstrovstviev v roku 2018.

Foto: ilustračné

Konali sa majstrovstvá vo voltížnom jazdení: Naši športovci opäť excelovali, FOT
4
Galéria
Zdroj: TJ Slavia SOUP Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM