Zlatica Gregorová Rôzne

Čas na víkendový relax: Šaľa ponúka Winter Classic, kino i hádzanú

Zima sa nevie naplno prejaviť a tak nám zostáva vycestovať za ňou do hôr alebo si ju vychutnať iným spôsobom. Čo tak vyraziť na zimný štadión?

Ilustračný obrázok k článku Čas na víkendový relax: Šaľa ponúka  Winter Classic, kino i hádzanú
Zdroj: TASR

Cez víkend bude ideálne zakotviť v Šali pod šírym nebom s ľadovou plochou. Udejú sa tam atraktívne športové akcie, na ktoré sa oplatí ísť. Okrem hokeja aj korčuľovania môžete zabehnúť aj do mestskej haly na hádzanársky turnaj. Kultúru prinesú filmové hity v našom kine.

ŠPORT

31. január 2020, 18.00 hod., Mestská športová hala Šaľa

Medzinárodná hádzanárska MOL liga žien

  • HK Slovan Duslo Šaľa – ŠŠK Prešov

31. január –2. február 2020, Mestská športová hala Šaľa

WINTER CUP DUSLO ŠAĽA 2020

Tretí ročník medzinárodného turnaja mladších dorasteniek je tu. Tímy: Šaľa, Prešov, Trenčín, Otrokovice  (CZ) , Kunovice (CZ), Fehérvár (HU) a Gyor (HU) zabojujú o pohár. Nezabudnite ich prísť povzbudiť.

Piatok 31.1. 2020

11:00–11:50 hod.:Šaľa-Trenčín

15:10–16:00 hod.: Prešov-Šaľa

Sobota 1.2. 2020

11:00–11:50 hod.:Šaľa-Fehérvár

15:10–16:00 hod.: Otrokovice-Šaľa

Nedeľa 2.2. 2020

9:50–10:40 hod.: Šaľa-Győr

12:20–13:10 hod.:Kunovice-Šaľa

31. január 2020, 18.00 hod.-22.00 hod., Zimný štadión Šaľa

NOČNÉ KORČUĽOVANIE

Mládežnícky parlament mesta Šaľa opäť aj tento rok prichystal športovo-zábavné podujatie rovno pod holým nočným nebom.. Návštevníkov bude baviť DJ Huxo. Dospelá osoba zaplatí 3 eurá, deti a mládež do 18 rokov a študenti SŠ a VŠ (s preukazom študenta SŠ a VŠ) platia 1 euro za osobu.

1. februára 2020 od 18.00 hod., Mestská športová hala Šaľa

Hádzanárska Slovnaft Extraliga mužov

  • HKM Šaľa – TJ Slovan Modra

1. februára 2020 od 10.00 hod., Zimný štadión Šaľa

WINTER CLASSIC 2020 RAHL Hockey

Ružinovská amatérska hokejová liga (RAHL) bola založená v roku 2012. Združuje viacero amatérskych hokejových družstiev a duely hrávajú na zimnom štadióne v bratislavskom Ružinove. V Šali ich čaká premiéra pod holým nebom.

HARMONOGRAM

10.00 hod.: DE­VILS – AHS

11.30 hod.: NE­ANDRETHALS – KARAOKE

13.00 hod: PET­RŽALKA – MAD VIPERS

14.30 hod.: ICE HAWKS – BLIZZARDS

16.00 hod. : WILD HOGS – ULIČNÍCI

17.30 hod.: AD­MIRALS – HK PETRŽALKA

KINOTIPY

1. február 2020, 18.00 hod.

Príliš osobná známosť (Príliš osobná známosť)

Réžia: Marta Ferencová  •  Scenár: Marta Ferencová, Eva Urbaníková  •  Kamera: Mário Ondriš  •  Hrajú: Eliška Balzerová, Tatiana Dyková, Petra Hřebíčková, Ľuboš Kostelný, Marián Mitaš, Janko Popovič Volarič, Branislav Trifunovičí

Film prináša príbehy troch žien, ktoré sa poznajú, alebo sa spoznajú. Spája ich priateľstvo, muž a malé, päťročné dievčatko. Simona (Tatiana Dyková) si nanovo buduje život po tom, čo sa rozvedie a syn sa rozhodne žiť s otcom. Natáliu (Petra Hřebíčková) si nájde láska v podobe vdovca s malou dcérkou a obetavou babkou. A Eva (Eliška Balzerová) aj v dôchodkovom veku zisťuje, že do jej života stále patrí láska partnerská, nielen tá k vnučke.Úsmevný, miestami dojímavý príbeh je dôkazom toho, že spôsobov lásky je toľko, koľko je ľudí na zemi.

1. február 2020, 16.00 hod.

Veľké želanie (Dia de Muertos)

Réžia: Carlos Gutiérrez  •  Scenár: Juan José Medina, Francisco Rodriguez, Eduardo Ancer

V malom mexickom mestečku Santa Clara , kde sa duchovia vracajú raz ročne na Deň mŕtvych, žije šestnásťročná Salma, ktorá nikdy nepoznala svojich rodičov. Keď sa na nich pýta, dostáva stále tú istú odpoveď – že ju jej rodičia opustili. Salma ,ktorá nechce tomuto uveriť, hľadá odpoveď na tento fakt, neprestáva pátrať po odpovedi, a hľadá aj informácie, ktoré by jej priblížili identitu jej rodičov. Neustále zisťuje, pýta sa a neprestáva . …

1. február 2020, 20.00 hod.

Bad Boys navždy (Bad Boys For Life)

Réžia: Adil El Arbi & Bilall Fallah  •  Scenár: Joe Carnahan, Chris Bremner  •  Producent: Je­rry Bruckheimer, Will Smith, Jerry Bruckheimer, Will Smith  •  Hrajú: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Kate Del Castillo

Will Smith a Martin Lawrence ako svojskí partneri z miamskej polície si ešte raz zmerajú sily s nepriateľmi v očakávanom pokračovaní populárnej akčnej komédie..

2. február 2020, 17. 30 hod.

Malé ženy (Little Women)

Réžia: Greta Gerwig  •  Scenár: Greta Gerwig  •  Producent: Amy Pascal, Denise Di Novi, Robin Swicord  •  Hrajú: Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Timothée Chalamet, Laura Dern, Meryl Streep

Jo, Meg, Amy a Beth sú štyri dospievajúce sestry, ktoré snáď ani nemôžu byť viac odlišné. Po tom, čo ich otec zahynul vo vojne, žijú už len s matkou a napriek tomu, že ich život je ťažký, tieto „malé ženy“ nestrácajú nádej ani chuť žiť najlepšie, ako vedia, no hlavne – po svojom. V dojímavej i veselej novinke sa v hlavných úlohách predstavia Emma Watson, Saoirse Ronan a Timothée Chalamet.

2. február 2020, 16.00 hod.

Labková patrola: Pripravení pomáhať a zachraňovať!(Paw Patrol: Ready, Race, Rescue)

Réžia: Charles E. Bastien  •  Scenár: Steven Sullivan

Už žiadny plač a žiadny priek, patrola má na všetko liek! Labková patrola sa vracia do kín a tento raz sa vám partička psích záchranárov na čele s chlapcom Ryderom predstaví v špeciálnom pretekárskom filme. V Adventure Bay sa schyľuje k veľkolepým automobilovým pretekom a kamaráti Marshall, Rubble, Chase, Rocky, Zuma a Skye pomáhajú s prípravami.

Vstupné: 5€

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a budete mať vždy zabezpečený čerstvý prísun informácií zo Šale a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM