Zlatica Gregorová Rôzne

A je tu sviatočný víkend: Využite ho na parádny relax

Čas do Vianoc je už len minimálny. Darčeky sú iste nakúpené a tak si môžete spokojne oddychovať. Alebo aj zájsť na čarovný koncert.

Ilustračný obrázok k článku A je tu sviatočný víkend: Využite ho na parádny relax
Foto: Zlatica Gregorová

Dokonca aj počas nasledujúccih dní máte možnosť stráviť príjemné chvíle návštevou niekoľkých podujatí. Tie na vás čakajú v Šali aj v Hájskom. Tak teda, šťastné a veselé!

KULTÚRA & ZÁBAVA

26. december 2017 15.00 hod., Rímsko – katolícky kostol sv. Margity Antiochijskej v Šali

VIANOČNÝ BENEFIČNÝ KONCERT

Už tradičné hudobné podujatie vás počas sviatočného obdobia príjemne naladí. Vo vyzdobenom šalianskom kostole sa predstavia miestni sólisti a členovia detského speváckeho krúžku pri ZUŠ Šaľa. Koncert organizuje Mesto Šaľa a OZ Colours.

26. december 2017 22.00 hod.

ŠTEFANSKÁ MEGA OLDIES DISCO

V druhý sviatok vianočný si môžete zájsť aj na ďalšie kultúrne podujatie. Vytancovať sa a zaspievať si budete môcť v Estrádnej sále Domu kultúry v Šali. Pokračovaním úspešnej a bláznivej oldiesky, ako hovoria organizátori, bude sprevádzať DJ HUXO, L.A.DJ. ERVÍN. Vstupné: 4€.

26. december 2017 14.00 hod., Hájske

KOLEDOVANIE DOBRÁ NOVINA

Už ďalší ročník celoslovenskej akcie sa bude diať počas druhého sviatku viančoného. Organizátori spolu so svojími koledníkmi navštívia príbytky a spevom a hudbou potešia domácich. Akcia je spojená so zbierkou pre rozvojové krajiny.

ŠPORT

23. decembra 2017 od 15.00 hod. pred MsÚ Šaľa

VIANOČNÝ BEH ŠAĽOU

V tomto roku to bude už 5. ročník podujatia, ktorého sa môže zúčastniť každý záujemca. Neplatí sa žiadne štartovné ani registračný poplatok. Bežať sa bude po asfaltovom povrchu, traťou dlhou 4,7 km. V cieli na vás bude čakať horúci vianočný punč a dobrá nálada.

27. december 2017, 13.00 hod. Močenok

VIANOČNÝ STOLNOTENISOVÝ TURNAJ

Športového podujatia sa môžu zúčastniť registrovaní hráči z Močenku a Hornej Kráľovej. Zvyšok môže nastúpiť len na pozvánky. Nebude núdza o zábavu a hodnotné ceny.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

22. 12. piatok 17.00. hod., 20.00 hod.

Star Wars: Poslední Jediovia(Star Wars: The Last Jedi)

Legendárna vesmírna sága pokračuje… Réžia: Rian Johnson. Hrajú: Tom Hardy, Adam Driver, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Daisy Ridley, Benicio Del Toro, Domhnall Gleeson, Laura Dern, Oscar Isaac, Mark Hamill, Carrie Fisher, Billie Lourd, John Boyega, Lupita Nyong'o . Scenár: Rian Johnson. Podľa predlohy: George Lucas Vo filme Star Wars: Poslední Jediovia štúdia Lucasfim pokračuje sága rodu Skywalkerov. Rey, hrdinka predchádzajúceho filmu Sila sa prebúdza, sa pridáva k Lukovi Skywalkerovi a spolu odhaľujú pradávnu záhadu. Sily a tajomstvá minulosti rádu Jediov.

Vstupné:5€

22. 12. piatok 15.00 hod.

Ferdinand(Fer­dinand)

Od tvorcov RIO a DOBA ĽADOVÁ prichádza animák pre celú rodinu. Réžia: Carlos Saldanha, Cathy Malkasian, Jeff McGrath. Scenár: Carlos Kotkin. Kamera:Renato Falcão. Hudba: John Powell. Dabbing: Ondřej Brzobohatý, Hana Kusnjerová, Tomaš Racek, Terezie Taberyová, Matouš Ruml, Daniel Bambas Ferdinand je veľký býk s veľkým srdcom. Je to roztomilé, no trochu nešikovné až groteskne pôsobiace stvorenie, ktoré ale neznalí ľudia považujú za nebezpečné a zúrivé monštrum. Keď si jedného dňa Ferdinand neopatrne sadne na čmeliaka, ten ho štipne a Ferdinand sa splaší. Celú udalosť vidia vyhľadávači býkov do koridy a rozdivočelý Ferdinand ich uchváti natoľko, že ho okamžite chytia a odvezú. Ferdinand je ale odhodlaný vrátiť sa k svojej rodine a pomocou svojich nových priateľov sa vydáva na dlhú cestu Španielskom.

Vstupné: 5€

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM