Rôzne

Srdce na správnom mieste a ukážková práca: Našich policajtov potešili slová vďaky

Policajti opäť ukázali, že sú ľuďmi na správnom mieste. Svedčia o tom aj pochvalné správy, ktoré muži zákona zverejnili na sociálnej sieti.

Ilustračný obrázok k článku Srdce na správnom mieste a ukážková práca: Našich policajtov potešili slová vďaky
Zdroj: TASR/Andrej Galica

Polícia sa na facebookovej stránke Polícia SR – Nitriansky kraj pochválila ďalšími správami. Tie tentoraz prišli novozámockým policajtom. „Sme rad, že vám vieme pomôcť, keď sa dá," začali rozprávanie muži zákona.

Do schránky im prišli dve správy. Prvá z nich vyzdvihla pekné gesto polície v Nových Zámkoch. „V rámci OZ Genration of love na akciu s názvom MAPENZI, nám dovolili postaviť u seba v budove polície stromček, na ktorom sú napísané želania ZŤP detí z Dediny Mládeže. Zamestnanci si jedno želanie vezmú a splnia dieťaťu vysnívaný darček. Prvý decembrový víkend hračky odovzdáme,“ píše sa v správe adresovanej mužom zákona.

Druhá správa bola rovnako potešila mužov v uniforme. Napísal ju starosta obce Kolta: „Dovoľte mi, aby som sa Vám v mene svojom i v mene obyvateľov obce Kolta úprimne a vrúcne poďakoval za činnosť všetkých príslušníkov OR PZ Nové Zámky pri plnení úloh počas celoplošného testovania na ochorenie Covid 19."

Starosta vyzdvihol prístup konkrétneho policajta. „Srdečné chcem poďakovať príslušníkovi OO PZ Dvory nad Žitavou por. Radovanovi Remeňovi, ktorý osobným, mimoriadne zodpovedným a iniciatívnym prístupom prispel k pokojnému a bezproblémovému priebehu testovania v našej obci v dňoch 31.10.2020 a 1.11.2020. Verím, že tak ako v predchádzajúcom období aj v tomto prípade naša vzájomná spolupráca prispela k ochrane života a zdravia obyvateľstva v tejto ťažkej dobe. Zároveň Vám prajem pevné zdravie a veľa síl, trpezlivosti a úspechov v pracovnom i súkromnom živote," dodal starosta Kolty.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

SME RADI, ŽE VÁM VIEME POMÔCŤ, KEĎ SA DÁ Napísali ste nám: „Dobrý deň, chcela by som vyzdvihnúť pekné gesto polície...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Sunday, November 15, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM