Správy

Obyvatelia čistia ulice mesta: Novovital podáva dobrovoľníkom pomocnú ruku

Spolu s príchodom jari sa obyvatelia miest po celom Slovensku rozhodli, že vyčistia svoje okolie. Výnimkou nie sú ani Nové Zámky.

Ilustračný obrázok k článku Obyvatelia čistia ulice mesta: Novovital podáva dobrovoľníkom pomocnú ruku
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Už pred niekoľkými týždňami zasiahla Slovensko vlna upratovania. Dobrovoľníci zoberú vrecia, rukavice a počas prechádzky vyčistia svoje okolie.

Podobná aktivita sa dostala aj do Nových Zámkov. Obyvatelia mesta čistia vo voľnom čase od odpadkov ulice a aj trávniky.

„V súčasnosti pri na upratovaní spoločných priestorov, hlavne vnútroblokov pri panelákoch, pomáhajú aj samotné komunity obyvateľov a dobrovoľníkov," informuje mesto Nové Zámky.

Radnica potešila všetkých, ktorí sa chcú zapojiť do upratovania. „Mestská príspevková organizácia Novovital im ponúka pomoc: môže im zabezpečiť vrecia na odpad aj ich odvoz," dodáva vedenie mesta.

Zástupcovia komunít sa môžu obrátiť priamo na riaditeľa spoločnosti Novovital. „Spoločnosť NOVOVITAL ponúka spoluprácu a pomoc všetkým dobrovoľníkom, nadšencom a aktivistom pri čistení a skrášlení nášho mesta. V prípade keď ste ochotný zapojiť sa do jarného upratovania verejných priestranstiev alebo vnútroblokov v intraviláne nášho mesta, môžete sa hlásiť na telefónnom čísle 0918 549 162. Naša spoločnosť pre Vás zabezpečí igelitové vrecia na zber komunálneho odpadu ako aj odvoz vyzbieraného odpadu," informoval Novovital na sociálnej sieti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Viac informácií z Nových Zámkov a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM