Anton Hrachovský Hokej

Fábry sa už teší na hokejových fanúšikov: Hlavné je, aby sa oni tešili na nás

Povzbudiť novozámocké tímy vo varení gulášu prišiel i útočník MHC Nové Zámky Branislav Fábry. Podľa vlastných slov sa hokeja už nevie dočkať.

Ilustračný obrázok k článku Fábry sa už teší na hokejových fanúšikov: Hlavné je, aby sa oni tešili na nás
Foto: Anton Hrachovský

Už štvrtú sezónu v novozámockom drese začne útočník Branislav Fábry (na snímke v sivom tričku). Do Zámkov prišiel v ročníku 2015/2016 z poľského Orliku Opole, v uplynulom ročníku nastúpil za bielo-zelených na 60 stretnutí, v ktorých si pripísal 16 bodov (6+10).

Všetci sa tešia na hokej

Pred sezónou 2018/2019 prišlo v kádri opäť k zmenám. Ako na hráčskej strane, tak i na strane funkcionárskej, vrátate trénerov. V tretej tipsportligovej sezóne povedie Novozámčanov Milan Jančuška, jeho asistentom bude Jerguš Bača.

„Zase sa to v podstate celé oživilo. Káder zase prešiel veľkou premenou, takže aj sám som v očakávaní, ako to počas sezóny vypáli. Ale každopádne, hokej mi už chýbal. Dva-tri mesiace bez hokeja, to už potom človeku chýba,“ prezdradil 33-ročný krídelník a dodal: „Určite všetci spravíme všetko preto, aby sme boli spokojní. Najdôležitejšie je, aby sa na nás tešili samotní fanúšikovia. Bavil som sa aj s ľuďmi z fanklubu, im hokej už tiež chýba.“

Príprava na sezónu

Po skončení sezóny sa Fábry rozhodol trénovať individuálne, v júli už absolvoval s tímom kondičné sústredenie na severe Slovenska v Terchovej.

„Väčšinu času som strávil doma v Bratislave, v podstate už od 8. mája som sa pripravoval individuálne,“ priblížil v skratke svoje posledné mesiace dvojnásobný extraligový šampión v drese Slovana Bratislava. V Terchovej sme sa s chalanmi trošku lepšie spoznali, trénovali sme, ale priestor bol aj na zábavu," povedal s úsmevom o sústredení v Terchovej novozámocký útočník.

Na novozámockej súťaži vo varení gulášu, ktorá sa konala uplynulý víkend prišiel spolu s Michalom Novákom a Samuelom Barošom podporiť súťažiacich z klubu a fanklubu. „Radšej mám taký trošku štipľavejší guláš. Mám rád pikantné,“ povedal rodák z Bratislavy, ktorého v roku 2003 draftovalo zo 65. miesta Buffalo Sabres.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM