Anton Hrachovský Správy

Deň detí 2019: Sláviť sa bude v Nových Zámkoch aj v Šuranoch

Obľúbený deň mladých je už za dverami. Užijú si ho deti nielen v Nových Zámkoch, ale aj v Šuranoch.

Ilustračný obrázok k článku Deň detí 2019: Sláviť sa bude v Nových Zámkoch aj v Šuranoch
26
Galéria
Zdroj: TASR

Deň venovaný deťom sa v Nových Zámkoch odohrá 2. júna 2019 od 15:00 na Termálnom kúpalisku Štrand Emila Tatárika.

Deň detí v Nových Zámkoch

O program sa postarajú pegagógovia z novozámockých základných škôl, CVČ Pyramída, Základná umelecká škola, Tanečné školy Viva a Keller ale aj mestská polícia, hasičský a záchranný zbor či spoločnosť Brantner. Divadlo pod balkónom prinesie hrui Fónka a Tónka z Gramofónie.

Chýbať nebude aj basketbalová freestyle show a svoju činnosť priblíži Turistický klub Kamzík. Organizátori pripravili skákacie atrakcie, aquazorbing, tvorivé dielne ale aj súťaže.

Počas Dňa detí sa na kúpalisku tiež stretnú športové kluby z Nových Zámkov, aby priblížili verejnosti svoju činnosť. Cieľom je zvýšenie športového povedomia rodičov a detí a tiež získanie nových športovcov.

Program v Šuranoch

V Šuranoch sa slávnosť pri príležitosti Dňa detí odohrá v sobotu 1. júna od 14:00. Deň detí plný športu a tvorivosti pripravili OZ Hrádocká Venuša a CVČ Šurany a konať sa bude v areáli Centra voľného času na Kostolnom Seku. Pre deti je pripravených veľa športových a kreatívnych aktivít a menší kultúrny program.

Budú sa môcž previezť na motokárach, konať sa bude aj skákanie vo vreci, beh s vajíčkom na lyžičke, hádzanie na terč, ukážky práce hasičov a prvej pomoci. Vystúpia ja deti zo záujmového krúžku Mini Dance a Lady Style.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Deň detí-NZ
26
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM