Kultúra

DJ EKG si splnil sen! Vytúženú párty pri západe slnka prináša pod Nitriansky hrad

Západ slnka pod Nitrianskym hradom sa už onedlho bude niesť v znamení spojenia histórie a elektronickej hudby. Nezvyčajný zážitok prinesie obľúbený nitriansky DJ.

Ilustračný obrázok k článku DJ EKG si splnil sen! Vytúženú párty pri západe slnka prináša pod Nitriansky hrad
Zdroj: Dnes24.sk , Instagram.com/djekg

Miroslav Ecker je rodák z Nitry, ktorého verejnosť pozná pod umelecký menom DJ EKG. Už dlhodobo patrí medzi najvyhľadávanejších slovenských dídžejov.

Nitriansky sen

V uplynulých rokoch priniesol nezvyčajný projekt, ktorým spojil modernú hudbu s historickým prostredím hradov. Už v roku 2020, kedy pripravoval párty v Kežmarku, nám v rozhovore prezradil, že by podobnú akciu chcel zorganizovať aj v Nitre. „Tajne dúfam, že keď budú parádne referencie, dovolí to aj Nitra,“ povedal nám vtedy DJ EKG.

Sny sa stali skutočnosťou a talentovaný DJ priniesol skvelé správy. Sunset Boulevard sa bude konať aj v Nitre.

Párty pri západe slnka

„Bol to nápad, ktorý sa zdal ako z inej dimenzie, ale predsa sa stal reálny. Moje rodné mesto znamená naozaj veľa a aj týmto zážitkom mu chcem vzdať úctu a rešpekt,“ píše DJ EKG na sociálnej sieti.

Akcia, ktorá je určená pre všetkých od 18 rokov veku, sa bude konať v druhej polovici mája v čase od 16.00 do 21.45 hodiny.

„Na parkovisku pod hradom je neskutočná energia, kde sa ľudia prechádzajú, chillujú a preto to bola jednoznačná voľba na event. Zapisujte si dátum 20.5, pretože s hrdosťou môžem oznámiť, že Nitriansky hrad bude hostiť Sunset Boulevard,“ dodáva nitriansky DJ.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM