Rôzne

DJ EKG nečíta komentáre a nesleduje správy: Napriek koronakríze spravil životnú akciu

Koronavírus zasiahol do života nás všetkých. Svoje o tom vie aj známy dídžej z Nitry Miroslav Ecker. Aj počas pandémie sa mu podarila životná akcia.

Ilustračný obrázok k článku DJ EKG nečíta komentáre a nesleduje správy: Napriek koronakríze spravil životnú akciu
Zdroj: Miroslav Ecker

So zmenami a obmedzeniami sa každý vysporiada po svojom. Plány museli zmeniť aj viaceré známe osobnosti.

Napriek pandémii ostali niektorí v plnom pracovnom nasadení. Do skupiny pracovitých patrí aj známy nitriansky dídžej Miroslav Ecker, ktorého fanúšikovia poznajú pod menom DJ EKG.

Patrí medzi najvyhľadávanejších dídžejov. Ročne odohrá 150 až 200 koncertov. Tento rok však jeho plány zmenila pandémia. Napriek tomu však nezaháľa.

Už počas prvých mesiacov pandémie rozbehol online diskusie so známymi osobnosťami, kde sa zhostil úlohy moderátora. V zaujímavých aktivitách pokračuje aj teraz.

Ako nám prezradil v rozhovore, stihol už dovolenku, ale aj životnú akciu, ktorú by rád priniesol aj do Nitry. Okrem toho prezradil aj svoj tip, čo mu pomáha zvládať ťažké situácie.

Ako trávite toto leto?

„Leto trávim veľmi pracovne. Je obrovské množstvo projektov, ktoré chcem stihnúť a splniť. Stihol som byť s priateľkou aj na Ibize a musím povedať, že to človeku veľmi prospelo. More čisté, krásne pláže a menej ľudí, samozrejme bez party.“

Ako vám zmenila plány koronakríza?

„Plány sa menili naozaj radikálne, ale v dobrom slova zmysle. Stihol som zorganizovať životný event na Spišskom hrade, čo bola moja naj párty. A aktuálne pokračujem aj na hrade v Kežmarku.“

„Tajne dúfam, že keď budú parádne referencie, dovolí to aj Nitra.“

Čo vám pomáha v ťažkých situáciách?

„Snažím sa myslieť pozitívne a v danej situácii urobiť naozaj všetko dobre. Prestal som pozerať správy a nečítam komentáre na sociálnych sieťach. Tým pádom je svet oveľa krajší.“

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM