Nikoleta Kováčová Krimi

Bez HANBY! Babku obral o VYSOKÚ sumu!

Muž sa zahral na synovca a od ženy získal 10-tisíc eur!

Ilustračný obrázok k článku Bez HANBY! Babku obral o VYSOKÚ sumu!
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Nitre informuje o prípade, ktorý vás poriadne nahnevá. Hlavnú úlohu v ňom hrá nesmierna drzosť a veľká dôverčivosť.

Rozprávka o synovcovi

„Doposiaľ neznámy páchateľ zavolal z neznámeho čísla poškodenej 74-ročnej žene, že je jej najbližšia rodina, jej synovec a potrebuje od nej peniaze,“ píše KR PZ v Nitre.

Podľa ďalších informácií, ktoré dôchodkyňa polícii uviedla, dotyčný si tiež vymyslel, že čaká na advokáta, lebo má podpísať nejakú zmluvu a keď nezaplatí do 30 minút, príde o 19-tisíc eur.

Babka príbehu akože synovca uverila.

„Poškodená žena neznámemu mužovi v snahe pomôcť odovzdala na Štefánikovej triede finančnú hotovosť vo výške 10-tisíc eur,“ informuje polícia.

Podozrenie z podvodu

Polícia v danej veci prijala trestné oznámenie pre podozrenie z trestného činu podvodu. Podobné prípady nehanebného správania voči dôchodcom nie sú na Slovensku ojedinelé. KR PZ v Nitre preto apeluje na tých skôr narodených.

„Vyzývame seniorov, aby si dávali pozor na podozrivé telefonáty a nedali sa oklamať! Upozorňujeme ich, aby boli pri komunikácii s cudzími ľuďmi opatrní!,“ dodáva polícia.

74 ROČNÁ ŽENA NALETELA PODVODNÍKOVI A PRIŠLA O DESAŤ TISÍC EUR☎️💵 ➡Doposiaľ neznámy páchateľ zavolal z neznámeho čísla...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Tuesday, October 22, 2024

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM