Lucia Lauková Hokej

Novinky z HK Nitra: Branislav Mezei podpísal zmluvu a do tímu sa pridajú noví gólmani

Potešujúce novinky oznámil hokejový klub HK Nitra. Novú zmluvu podpísal Branislav Mezei a tím sa rozrástol o dvoch nových brankárov.

Ilustračný obrázok k článku Novinky z HK Nitra: Branislav Mezei podpísal zmluvu a do tímu sa pridajú noví gólmani
Foto: Rastislav Búgel

Skúsený obranca Branislav Mezei bude pevnou súčasťou klubu HK Nitra nadchádzajúce dve sezóny. Informuje o tom oficiálna stránka HK Nitra. „Novú zmluvu s platnosťou na dve sezóny s klubom HK Nitra podpísal skúsený obranca Branislav Mezei, ktorý sa už od začiatku prípravy pripojil k mužstvu,“ píše sa na webe HK Nitra.

Nitriansky hokejový klub posilní aj zastúpenie gólmanov. „Vedenie HK Nitra takisto počíta vo svojom tíme s dvojicou mladých brankárov, ktorí vytvoria brankársky trojlístok s Michalom Valentom. Z Topoľčian prichádza 21ročný gólman Juraj Halo, ktorý v minulej sezóne nastúpil aj na dva zápasy za Martin a v dvoch štartoch Tipsport ligy si pripísal vyše 95%tnú úspešnosť zákrokov. Takisto sa na tomto poste počíta aj s 19ročným brankárom Frederikom Foltánom, ktorý už v minulej sezóne s tímom Nitry trénoval a sezónu po návrate zo zámoria dochytal v nitrianskej juniorke,“ uvádza sa na webe HK Nitra.

Môže vás zaujímať:

Káder HK Nitra s novou posilou: Pod Zobor sa vrátil hokejista Michal Krištof

Ďalšia posila mieri do HK Nitra: Pod Zobor sa vracia fanúšikom známy obranca

Ďalšia dvojica z majstrovskej zostavy ostáva pod Zoborom: Zmluvy podpísal Pupák a Ručkay

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM