Lucia Lauková Kultúra

Nitriansky informačný systém má nový web: Nájdete v ňom aj sekciu TOP 10 Nitry

Nitriansky informačný systém si nechal vynoviť svoju webovú stránku. Pre návštevníkov pridali aj dve novinky.

Ilustračný obrázok k článku Nitriansky informačný systém má nový web: Nájdete v ňom aj sekciu TOP 10 Nitry
Zdroj: Dnes24.sk

Nitriansky informačný systém (NISYS) je súčasťou Útvaru propagácie a cestovného ruchu Mestského úradu v Nitre. Slúži ako mestské informačné stredisko a turistická informačná kancelária. Prednedávnom prešiel web informačného systému zmenou.

Moderný dizajn

Nitriansky informačný systém funguje od roku 1993. Ako nás informovala Mariana Záturová, vedúca Útvaru propagácie a cestovného ruchu pôvodná stránka bola vytvorená v roku 2013. „Mesto Nitra zmenilo hlavnú webovú stránku, preto sme sa rozhodli farebne korešpondovať s týmto vizuálom a ďalším dôvodom bola už aj dizajnová zastaranosť,“ prezradila dôvod zmeny Mariana Záturová.

Podľa slov Mariany Záturovej, stránku inovoval pôvodný tvorca firma EWORKS.sk Nitra. „Redizajn stránky a spracovanie dizajnu do HTML a CSS predstavovalo sumu 789 eur vrátane DPH. Stránka sa samozrejme dopĺňa a bude dopracovaná do 5 jazykových mutácií, pracuje sa aj na úpravách v administrátorskej časti webu,“ uviedla Mariana Záturová.

Novinky na webe

Na webe, okrem zmeny farieb a dizajnu pribudli aj nejaké novinky. „Zaradili sme na web novinku v sekcii TOP 10 a Novinky v CR v samostatnej časti. Veríme, že užívateľov stránky sme potešili a nájdu u nás všetky aktuálne informácie,“ dodala Mariana Záturová

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM