Lucia Lauková Krimi

Nitrianski policajti hrdinami: Zachránili život chlapca (17), chcel skočiť z mosta

Dráma sa odohrávala v blízkosti nitrianskeho sídliska Klokočina. Mladík preliezol zábradlie a takmer došlo k obrovskému nešťastiu.

Ilustračný obrázok k článku Nitrianski policajti hrdinami: Zachránili život chlapca (17), chcel skočiť z mosta
Zdroj: TASR

O zásahu polície v pravej chvíli a na pravom mieste informovala polícia na sociálnej sieti. „Policajná hliadka Obvodného oddelenia PZ v Nitre bola vyslaná na základe oznámenia okoloidúceho na premostenie rýchlostnej cesty R1 v blízkosti nitrianskeho sídliska Klokočina,“ píše polícia na sociálnej sieti.

„17-ročný mladík preliezol zábradlie a chcel skočiť. V jeho konaní mu zabránili ppráp. Tomáš Čurgali a nstržm. Adam Arpáš,“ uvádza Polícia SR.

Svedkom udalosti bola žena, ktorá bola v tom čase na prechádzke so psom. Policajtom vyjadrila poďakovanie za záchranu ľudského života. „Zaujal ma a veľmi milo prekvapil pohotový a profesionálny zásah policajtov, ktorí muža ihneď chytili a vytiahli spred zábradlia mosta a tým zbytočne nevyhasol ľudský život,“ citovala polícia slová svedkyne.

Mladý muž bol podľa polície následne prevezený a hospitalizovaný na psychiatrickom oddelení nitrianskej nemocnice. „Nadriadený oboch policajtov vyzdvihol ich konanie, ako doslovné naplnenie hesla „Pomáhať a chrániť“,“ dodáva polícia na svojom FB.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM