Lucia Lauková Šport Hokej

Nitrianske univerzity čaká hokejový duel: Dobre známe hity zahrá Mafia Corner

Na tohtoročnom univerzitnom zápase bude opäť o zábavu postarané. Výbornú atmosféru doplní aj vystúpenie slovenského speváka a producenta.

Ilustračný obrázok k článku Nitrianske univerzity čaká hokejový duel: Dobre známe hity zahrá Mafia Corner
Zdroj: Dnes24.sk

Obľúbené zápolenie oboch našich univerzít na ľade, nebude chýbať ani tento rok. Podujatie svojou atmosférou strhne každého študenta. Počas hokejového zápasu bude načo pozerať ale i čo počúvať.

Tento rok sa k študentskej zábave pripojí aj spevák a producent v jednej osobe, ktorý vkladá do známych slovenských skladieb moderný zvuk. Mafia Corner vystúpi počas hokejového zápasu SPU vs. UKF na Zimnom štadióne v Nitre.

„Nitra je študentské a zároveň hokejové mesto, takže mať dva v jednom bude celkom zábavné. Ja som rád, že budem môcť to sledovať a tiež urobiť náladu počas prestávky. Mám informácie, že toto podujatie sa každý rok teší záujmu študentov škôl, ktoré budú proti sebe hrať. Takže už len veľa gólov a plné tribúny,“ povedal, Mike tvorca Mafia Corner.

Zdroj: YouTube.com

Hokejové šialenstvo vypukne v utorok 22. novembra o 19.00 hodine. Cena lístka je na mieste 2,50 eur a v predpredaji 2 eurá. Hokejové derby je súčasťou Študentských dní nitrianskych univerzít, ktoré potrvajú do 25. novembra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM