Rôzne

Nitrianske souvenir bankovky sú vypredané: Získaj s portálom Nitra24 jeden kúsok do zbierky

Chceli by ste aj vy jedinečnú 0 Euro souvenir bankovku s motívom Nitrianskeho hradu a Corgoňa? Náš portál Vám dáva možnosť jednu získať.

Ilustračný obrázok k článku Nitrianske souvenir bankovky sú vypredané: Získaj s portálom Nitra24 jeden kúsok do zbierky
Zdroj: Dnes24.sk

Vo štvrtok 27. septembra sa spustil predaj jedinečného suveníru. V Nitre sa do obehu dostali 0 Euro souvenir bankovky. Míňali sa „ako teplé rožky“. Pokiaľ ste prišli neskoro, mali ste smolu.

Do predaja sa dostalo osem tisíc kusov z celkového množstva 10 000. Na jeden nákup ste si mohli osobne zadovážiť maximálne desať kusov bankoviek. Cena za kus bola stanovená na 2 eur.

Množstvo záujemcov tak ostalo sklamaných. Nie všetkým sa ušlo. Bankovky sa začali predávať ráno o ôsmej hodine, o desiatej už nebolo čo predávať.

Portál Nitra24 sa rozhodol venovať jednu bankovku niekomu z Vás!

Podmienky sú jednoduché. Náš portál je aktívny aj na sociálnej sieti Instagram (aktuálne tam nájdete už viac ako sto fotografií). Práve preto sme sa rozhodli zamerať našu „súťaž“ týmto smerom.

Ako môžete získať svoju 0 Euro souvenir bankovku s motívom Nitrianskeho hradu? Stačí dať „follow“ na náš Instagram profil. Nájdete ho po kliknutí SEM. Na našu nástenku na Instagrame sme pridali súťažnú fotografiu s motívom bankovky a nápisom „HRAJ O NITRIANSKU SOUVENIR BANKOVKU“ . Na túto fotografiu stačí kliknúť na srdiečko a označiť tak, že sa Vám náš príspevok páči. Po splnení týchto dvoch podmienok budete zaradený do žrebovania o JEDEN kus 0 Euro souvenir bankovky s motívom Nitrianskeho hradu. Súťaž končí v nedeľu 7. októbra o 12.00 hodine. Výhercu oznámime už onedlho po ukončení súťaže. Výhra bude odovzdaná v Nitre osobne do rúk výhercu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM