Lucia Lauková Kultúra

Nitrianska kapela Alone má nový videoklip: Natáčali ho v neďalekom kaštieli

Muzikanti z Alone sa pripomenuli fanúšikom novým videoklipom. Natočili ho za jeden deň.

Ilustračný obrázok k článku Nitrianska kapela Alone má nový videoklip: Natáčali ho v neďalekom kaštieli
3
Galéria
Zdroj: Alone

Kapela Alone sa opäť hlási o slovo. Nedávno uzrel svetlo sveta nový videoklip ku skladbe Kam patrím, ktorú fanúšikovia už dobre poznajú. Skupina pieseň vydala ešte v roku 2014 spolu s albumom Za seba dýcham. Teraz sa skladba dočkala aj videoklipu.

"Je to skladba, ktorá si zaslúžila vlastný obraz. Má čo povedať a boli na ňu príjemné odozvy,“ vysvetlil výber líder Alone Michal Cabala. Práve on je autorom textu skladby Kam patrím. O hudobnú stránku sa postaral Tibor Seidl.

Jasná voľba

Nový videoklip nakrúcala kapela Alone v secesnom kaštieli v obci Báb pri Nitre. Režisérsku taktovku nad ním, rovnako aj kameru a strih, mala na starosti kreatívna umelkyňa Snovonne „Sno“ Drake z Nitry. So spevákom Michalom sú dlhoroční kamaráti. „Pre mňa to bola jasná voľba. Vlastne som nad nikým iným ani neuvažoval. Toto je náš tretí klip z jej dielne,“ dodal Cabala. „Vážim si ju, obdivujem jej prácu a rozumieme si,“ doplnil spevák.

Hladný po muzike

Videoklip točili počas jedného dňa a dal všetkým dosť zabrať. V priestoroch kaštieľa čakalo na hudobníkov množstvo nástrah. „Som rád, že sa nikomu nič nestalo. Obchádzali sme napríklad spadnutý strop, ale ďakujeme za priestor. Myslím si, že vo finále to dopadlo skvele,“ povedal spokojne frontman kapely Alone, ktorú tiež postihla aktuálna situácia a tak koncerty pre svojich fanúšikov nateraz neplánuje. No napriek tomu nezaháľa.

„Po narodení mojej druhej dcéry a veľmi hektickom období som osobne momentálne veľmi hladný po muzike. Teším sa na čokoľvek. Chceli by sme sa povenovať príprave unplugged koncertu a tiež pokúsiť sa o nejaké nové piesne. Uvidíme, čo nám najbližšia budúcnosť prinesie. Verím, že sa ešte máme na čo tešiť,“ dodal Michal Cabala.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM