Lucia Lauková Šport Futbal

Nitra postúpila do ďalšieho kola slovenského pohára: Žreb vybral Liptovský Mikuláš

Futbalisti FC Nitra zvíťazili nad FC Vydrany, čím si zaslúžili postup do 5. kola Slovnaft Cupu. Žreb rozhodol o ďalšom súperovi.

Ilustračný obrázok k článku Nitra postúpila do ďalšieho kola slovenského pohára: Žreb vybral Liptovský Mikuláš
Zdroj: Rastislav Búgel

Zo 4.kola Slovnaft Cupu vzišla víťazne Nitra, ktorá nastúpila na domácom trávniku tímu ŠK FC Vydrany. Nitra nedostala ani jeden gól, domácim darovala tri.

Skóre zápasu otvoril už v druhej minúte hracieho času Fábry. Za stavu 0:1 sa súper snažil na Nitru dotiahnuť, ale bez gólu. Po zmene strán mala opäť hernú prevahu Nitra. Ako píše web FC Nitra, v 68. minúte poslal Cherednychenko dobrý center do šestnástky a Taiwo zvýšil hlavou na 0:2.

„V nadstavenom čase poslal tretiu gólovú prihrávku do pokutového územia Cherednychenko a Chobot uzavrel skóre stretnutia na konečných 0:3,“ opisuje oficiálny web FC Nitra.

„Dôležité je, že sme postúpili, že sme nedostali gól a tešíme sa na súpera v ďalšom kole,“ povedal pre klubový web hlavný tréner Ivan Galád. V 5. kole privíta Nitra na trávniku pod Zoborom tím MFK Tatran Liptovský Mikuláš. Zápas sa bude hrať 24. októbra.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

ŠK FC Vydrany – FC Nitra 0:3 (0:1)

ŠK FC Vydrany: Izsmán – Csóka, Trajcsik © (85. Abiola), Moďoroši (78. Németh), Bartal, Kayembe, Ďurica, Ágh, Adiaba, Bíro, Bögi (66. Klempa)

FC Nitra: Šípoš – Charizopulos (53. Kotrík), Niba (46. Taiwo), Farkaš, Chovanec, Šimončič ©, Kóňa, Machovec, Cherednychenko, Chobot, M.Fábry (70. Guláš)

Rozhodovali: Dohál – Vitko, Halíček

Góly: M.Fábry (2.), Taiwo (68.), Chobot (90.)

ŽK: Adiaba, Ďurica – Kotrík, Cherednychenko

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM