Správy

Nitra hľadá UPRATOVAČKU mestského úradu: Aký ponúka PLAT?

Mesto Nitra ponúka voľnú pracovnú pozíciu upratovačky. Pracovať bude v budove mestského úradu.

Ilustračný obrázok k článku Nitra hľadá UPRATOVAČKU mestského úradu: Aký ponúka PLAT?
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

V Nitre sa uvoľnilo pracovné miesto upratovačky v budove Mestského úradu v Nitre. Náplňou práce bude upratovanie kancelárskych, spoločných a sociálnych priestorov v administratívnej budove Mestského úradu v Nitre. Ide o 100 % pracovný úväzok.

Pracovná doba je v pondelok, v utorok, vo štvrtok a v piatok od 08.30 hodiny do 16.30 hodiny a v stredu od 10.00 hodiny do 18.00 hodiny.

Prečítajte si tiež

Platové podmienky

„Minimálna suma základnej zložky mzdy predstavuje 700 eur a odmeny v súlade s Poriadkom odmeňovania zamestnancov Mesta Nitra a platnou Kolektívnou zmluvou,“ uvádza radnica.

Okrem toho mesto ponúka doplnkové dôchodkové sporenie a iné benefity v súlade s Kolektívnou zmluvou.

Vzdelanie mesto nevyžaduje. Požadované osobnostné predpoklady a zručnosti sú samostatnosť, zodpovedný prístup k práci, manuálna zručnosť, fyzická zdatnosť a bezúhonnosť.

Ako sa prihlásiť?

Žiadosť o prijate do zamestnania a životopis musia uchádzači doručiť najneskôr 19. januára v obálke, ktorá bude označená heslom: „Upratovačka MsÚ“ na adresu: MESTO NITRA, Mestský úrad, Štefánikova tr. č. 60, kancelária prednostu, 950 06 Nitra alebo ju pošlite elektronicky na e-mail: Katarina.Koprdova@msunitra.sk.

„Ak uchádzači doklady zašlú elektronicky, budeme požadovať, aby si originál dokladov priniesli so sebou na osobný pohovor. Mesto Nitra si vyhradzuje oprávnenie pozvať na osobný pohovor len vybraných uchádzačov,“ dodáva radnica.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM