Správy

Nitra bude hostiť TOP herné podujatie: Uvidíme youtuberov aj najlepšie tímy Slovenska

Milovníci virtuálnej zábavy sa majú na čo tešiť. Nitrianske výstavisko sa na niekoľko dní premení na bojisko najlepších tímov v ešportoch.

Ilustračný obrázok k článku Nitra bude hostiť TOP herné podujatie: Uvidíme youtuberov aj najlepšie tímy Slovenska
Zdroj: Pexels.com

Do Nitry prichádzajú Majstrovstvá SR v elektronických športoch 2022. Najväčšie ešportové podujatie na Slovensku sa premiérovo predstaví na výstavisku Agrokomplex.

„Výstavisko Agrokomplex Nitra prináša tento rok spojenie dvoch jedinečných podujatí, ktoré poteší milovníkov hier, ešportu a automobilov. Už 13.-16. októbra sa uskutoční najväčšie progamingové podujatie na Slovensku – Dr.Max Majstrovstvá Slovenskej Republiky v elektronických športoch – spolu s 27. ročníkom Autosalón Autoshow Nitra,“ informuje Agrokomplex.

Čo budú hrať?

Počas štvrordňového podujatia si budeme môcť vychutnať zápasy najlepších slovenských a českých tímov v hrách Counter-Strike: Global Offensive, FIFA 23 a Brawl Stars.

Profesionálni hráči zabojujú o celkový finančný prizepool 21 250 eur.

Prečítajte si tiež

„Okrem herného turnaja MSR 22 prináša so sebou aj množstvo zaujímavých atrakcií, ktoré si užijú fanúšikovia hier, technológií a športu. Návštevníci podujatia si budú môcť vyskúšať virtuálnu realitu, zabaviť sa v obrovskej Nintendo zóne, zahrať sa na najnovších strojoch značky Lenovo a ďalších herných značiek. Okrem toho si môžete zašportovať aj v špeciálnej futbalovej Wolt zóne, kde na vás čaká klasická aj virtuálna verzia tohto obľúbeného športu – 1vs1 futbal a FIFA konzolová obývačka,“ prezradil Agrokomplex.

TOP herné podujatie

Počas majstrovstiev sa budeme môcť stretnúť s osobnosťami slovenskej a českej internetovej scény. Uvidíme streamerov, komentátorov a youtuberov.

„Vidíme sa už od 13. októbra. Príďte zažiť TOP herné podujatie na Agrokomplex počas výstavy Autosalón Autoshow. Za cenu jednej vstupenky si tak môžete užiť dve výnimočné podujatia,“ dodáva výstavisko.

Vstupné je vo výške 7 eur. Za zľavnené vstupné zaplatíme 4 eurá.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM