Správy

Nie medveď ani srnky: V lese pod Gýmešom mal pobehovať NAHÝ muž s kuklou na hlave

Podobný prípad sa odohral aj pred dvoma rokmi. Nahý muž vtedy vyľakal turistov na Gýmeši.

Ilustračný obrázok k článku Nie medveď ani srnky: V lese pod Gýmešom mal pobehovať NAHÝ muž s kuklou na hlave
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Muža v piatok podvečer 15. júla zahliadol v lese Ján, ktorý chodí pravidelne behávať na Gýmeš. Keď začul praskot konárov, myslel si, že z lesa vybehne srnčia zver. Bol to človek.

To by nebolo až také veľké prekvapenie, keby nebol nahý. Neznámy muž nemal na sebe žiadne oblečenie. Na hlave mal natiahnutú len čiernu kuklu.

Prečítajte si tiež

Obavy o turistky

To bežca znepokojilo najmä kvôli dvom dievčatám, ktoré krátko predtým stretol. Keďže je sám otcom, rozhodol sa zážitok zverejniť na sociálnej sieti.

„Tesne pod hradom som asi o 19.30 obiehal dve mladé slečny. Pozdravili sme sa. O pár desiatok metrov ďalej zapraskali konáre. Čakal som, že vybehne vyplašená srnčia. No zrazu som si medzi stromami všimol pohyb a uvedomil si, že sa nepozerám na srnu, ani na medveďa, ale na nahého muža, ktorý nemal žiadny batoh, ani veci v ruke. Držal len väčšiu palicu, na hlave mal čiernu kuklu a myslím, že bol bosý,“ napísal Ján.

Išiel ich smerom

Nahý muž mal utekať dole lesom. Jánovi sa rýchlo stratil z očí. „Videl som ho len zboku a odzadu. Pohľady sa nám nestretli. Keď som sa spamätal, čo som vlastne videl, spomenul som si aj na tie dve slečny. Veď išiel ich smerom.“

Ženy pri návrate z hradu stretol na chodníku a upozornil ich, aby si dávali pozor. „Samozrejme, že sa vyľakali. Je smutné, že viac ako na medvede, si musíme dávať pozor na ľudí…,“ konštatuje Ján.

Podobný incident sa v tej istej lokalite odohral pred dvoma rokmi. Nahého muža vtedy podľa denníka SME videli viacerí turisti priamo na Gýmeši.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM