Lucia Lauková Krimi

Nevideli ste ho? Polícia pátra po Ľudovítovi Paulovičovi (92) z Nitry

Nezvestný Ľudovít z Nitry podľa polície odišiel z miesta svojho trvalého bydliska v piatok 1. júna. Odvtedy je jeho pobyt neznámy.

Ilustračný obrázok k článku Nevideli ste ho? Polícia pátra po Ľudovítovi Paulovičovi (92) z Nitry
Zdroj: Policajný zbor SR

Oddelenie pátrania Okresného riaditeľstva PZ v Nitre žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 92-ročnom Ľudovítovi Paulovičovi z Nitry. Informovala nás o tom krajská policajná hovorkyňa v Nitre, Renáta Čuháková. „Nezvestný odišiel v piatok 01.06.2018 okolo obeda z miesta svojho trvalého bydliska a odvtedy je jeho pobyt neznámy,“ uviedla policajná hovorkyňa, Renáta Čuháková.

„Ľudovít Paulovič je asi 170 cm vysoký, štíhlej postavy. Má šedivé krátke vlasy, široký nos a zelenohnedé oči. Na čele má bradavice a nemá predné zuby,“ opísala hovorkyňa KR PZ v Nitre, Renáta Čuháková.

„Naposledy mal oblečené modré tepláky, modrú šuštiakovú bundu s výrazným nápisom oranžovej farby, modrú šiltovku a sandále na suchý zips,“ dodala nitrianska policajná hovorkyňa, Renáta Čuháková.

Akékoľvek informácie k pobytu, alebo pohybu nezvestného muža je možné podať polícii na t.č. 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM