Lucia Lauková Správy

Netradičná partička: Na prechádzku ulicami sa vybrali tri kone a jeden cap

Hliadka nitrianskej mestskej polície má za sebou ďalší zaujímavý deň v službe. Tentokrát asistovali pri odchyte koní a capa.

Ilustračný obrázok k článku Netradičná partička: Na prechádzku ulicami sa vybrali tri kone a jeden cap
Zdroj: Dnes24.sk

Na operačnom stredisku Mestskej polície v Nitre prijali v skorých ranných hodinách oznam o zatúlaných zvieratách. Nešlo však o mačku ani psa.

Tentokrát sa na prechádzku vybrali kone v spoločnosti capa. Oznamovateľ ich videl na Rabčekovej ulici pri zbernom dvore.

Mestským policajtom sa podarilo zistiť kto je majiteľom zatúlaných zvierat. „Mestskí policajti ho vyzvali, aby sa bezodkladne dostavil na miesto, zvieratá si prevzal a ustajnil. Zároveň ho vyzvali, aby si chovný priestor riadne zabezpečil pred prípadným opakovaným útekom zvierat,“ uvádza mestská polícia.

„Držiteľ zvierat vyslal na miesto svojho zamestnanca, ktorý kone i capa ustajnil v chovnom objekte na Royovej ulici,“ dodáva MsP v Nitre.

V minulosti už mestskí policajti asistovali pri odchyte exotickej mačky, hadov či bobra. Na slobodu sa nedávno dostalo aj stádo oviec na čele s baranom, ktorý sa dobýjal do nitrianskej firmy.

Doposiaľ asi najkurióznejším „zvieracím“ prípadom bol minuloročný útek zebry z cirkusu na Klokočine.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM