Lucia Lauková Rôzne

Neskutočný úspech našej rodáčky: Dominika Gajdošová z Nitry sa stala majsterkou sveta!

Dominika Gajdošová zvíťazila na svetovej súťaži v Budapešti. Stala sa tak oficiálne majsterkou sveta vo svojej kategórii.

Ilustračný obrázok k článku Neskutočný úspech našej rodáčky: Dominika Gajdošová z Nitry sa stala majsterkou sveta!
Zdroj: YouTube.com

O tom, že Dominika Gajdošová mieri na svetovú súťaž sme vás informovali prednedávnom. Na Majstrovstvá sveta ju posunulo víťazstvo celoslovenskej súťaže. Podľa jej slov, mala na MS jediný cieľ uspieť a bodovať. To sa jej aj podarilo.

Prostredníctvom svojho FB profilu Dominika Gajdošová, 11. júna krátko po 22. hodine svojich fanúšikov informovala o úspechu na Majstrovstvách sveta v Budapešti. Slovami „vyhrala som svet“ nám už bolo všetko jasné.

Dominika Gajdošová získala titul majster sveta v kategórii Bikini Fitness a stala sa absolútnou víťazkou v Bikini Fitness. „Je to neopísateľný pocit, som MS v Bikini Fitness a Absolútna víťazka v Bikinách na MS, stále tomu nedokážem uveriť. Sú to neskutočné emócie, ktoré sú vo mne, ale je to krásne,“ opísala pocity tesne po získaní titulu Dominika Gajdošová na svojom FB profile.

Ako vyzerala majsterka sveta vo finálový deň na MS v Budapešti si môžete pozrieť vo videu pod článkom. Úspechy nitrianskej športovkyne sme zaznamenávali priebežne. Minulý rok si z talianskej Bologni odniesla titul majster Európy.

Neskutočný úspech našej rodáčky: Dominika Gajdošová z Nitry sa stala majsterkou
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM